> Succesverhalen > Karel en Annieck

Alle succesverhalen

Karel (37) & Annieck (39)

Die magische klik was er van het eerste moment! Onze match-punten klopten werkelijk! Zo omschrijft Annieck haar eerste kennismaking met Karel.

dating succes

Annieck vertelt over haar online dating avontuur bij Parship:

 

"Na een zware periode achter de rug te hebben door een scheiding, besloot ik om me in te schrijven op Parship om iemand te leren kennen. Niet direct voor een relatie, maar voor een avondje uit en een goede babbel... Met in het achterhoofd houdend, dat er eventueel ooit iets kon uit groeien... want tenslotte bij de bakker op de hoek kom je zo maar niet iemand tegen.

Na enkele smileys en gesprekjes, kreeg ik van Karel een smiley.. al vlug waren we een gesprekje begonnen en die magische klik was er van het eerste moment! Onze match-punten klopten werkelijk!

Na een weekje berichten, besloten we om elkaar te ontmoeten en iets te gaan eten. Toen we elkaar zagen, was het voor beide liefde op het eerste gezicht! Vanaf die dag waren we onafscheidelijk en al vlug boekten we een vakantie samen om elkaar nog beter te leren kennen.

Het bleek inderdaad onze ideale match! Nu zijn we bijna een jaar verder en we zijn super gelukkig samen dankzij Parship, ons leven heeft weer een betekennis gekregen... Intussen heeft Karel me ten huwelijk gevraagd en heb ik volmondig JA gezegd!"

 

Op verzoek van het stel zijn de namen gefingeerd

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)