> Succesverhalen > Renate (31) en Brent (36)

Alle succesverhalen

Renate (31) en Brent (36)

“Afgaand op vele succesverhalen van vriend(inn)en om ons heen, hebben we ons allebei maar eens ingeschreven op Parship en deels natuurlijk om ook eens te ondervinden wat de rage van internetdaten nu werkelijk inhoudt. En… een succes is het bij ons ook zeker geworden!” Renate (31) en Brent (36) vertellen.

“Het begon allemaal met een eerste ijsbreker van Brent zijn kant, ergens eind vorig jaar. Niet alle antwoorden in de ijsbreker waren hetzelfde, en dat hoeft ook zeker niet, maar er ontstond wel een nieuwsgierigheid aan beide kanten. Vooral Brent zijn keuze voor een Spartaanse zeilboot trok me wel erg aan. En helemaal zijn reactie na de uitkomst van de ijsbreker, met de opmerking: ‘Vier keer anders geantwoord en ik had al wel een restaurant gereserveerd’” blikt Renate terug.

 

Druk bestaan
“In ons profiel waren wel een aantal overeenkomsten. We houden allebei van een actief leventje, met vele sociale contacten, met veel sporten, maar zeker ook een belangrijk deel gereserveerd voor ieders werk c.q. carrière. Door dat drukke bestaan is het soms wat lastiger om ook nog tijd vrij te maken om meer mensen te ontmoeten. En iedere vrijdag en zaterdag in de kroeg belanden zat er bij ons niet altijd meer in. Dit mailen via Parship bleek dus de juiste oplossing!

 

Gok
“Na een paar mails hebben we onze foto aan elkaar uitgewisseld en dat heeft de nieuwsgierigheid naar elkaar alleen maar sterker gemaakt. Voor een aantal weken mailden we heen-en-weer en vooral daarin viel op dat we erg open naar konden zijn en vooral ook dezelfde soort humor leken te hebben. Openheid, eerlijkheid en humor zijn dan ook voor allebei belangrijke items in een relatie. Toen we van beide kanten het idee hadden dat een ontmoeting toch wel de moeite waard zou kunnen zijn, hebben we de ‘gok’ gewaagd om eens af te spreken. Een leuke avond zouden we (afgaande op alle mails) waarschijnlijk toch wel hebben. En, wat er dan verder nog voor moois uit zou kunnen komen, dat zou dan helemaal super zijn natuurlijk.” 

 

Gek op elkaar
“Op een donderdagavond aan ’t begin van het nieuwe jaar, zijn we ergens heel gezellig gaan eten. Tijdens dat etentje sprong er eigenlijk bij beiden al wel een vonkje over. Het is geen minuut stil of saai geweest en het voelde gek genoeg alsof we elkaar al langer kenden. Sinds die avond is het bellen en afspreken als vanzelfsprekend gegaan. Inmiddels zijn we zo’n zes maanden helemaal gek op elkaar. Binnenkort gaan we even lekker samen op vakantie, waarheen weten we nog niet, maar het zal zeker heel gezellig worden samen! Een mooiere manier om het nieuwe jaar in te luiden is er volgens ons niet”, sluit het verliefde stel af.

 

* De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)