> Succesverhalen > Aylin (32) en Axel (31)

Alle succesverhalen

Aylin (32) en Axel (31)

Waar kijk je naar als een man je voorbij loopt? Een vraag die Axel (31) aan Aylin (32) stelde in de mailwisseling. "Of hij geschoren is of niet", antwoordde zij. Axel nam de proef op de som en ontmoette haar voor het eerst met een ongeschoren koppie. Een ingezonden verhaal.

"Het eerste contact werd gelegd door Axel. Hij stuurde mij een ijsbreker. We bleken geen enkele vraag hetzelfde beantwoord te hebben. Toch gaf dit aanleiding tot het schrijven van een eerste mailtje. Het klikte al snel. We hadden elkaar elke dag weer een heleboel te vertellen; het was niet moeilijk om te bedenken wat we elkaar zouden schrijven, het ging gewoon vanzelf. Soms had ik wel eens wat minder tijd om een mailtje te typen. Maar ja, er moest er natuurlijk toch een gestuurd worden die dag. Dus dan begon ik met: even snel hoor, want ik moet zo weer weg. Maar uiteindelijk werd het toch altijd weer een heel verhaal."

Uiterlijk
"De mails gingen eerst over wat je bezighoudt, ons werk, je hobby's etc. Maar van lieverlee veranderde dat naar vragen en verhalen, over wat je mening is over bepaalde zaken, hoe je tegen het leven aankijkt. Zo was een van Axels eerste vragen: wat is het eerste waar jij naar kijkt als een man je voorbij loopt? Oei, dat was een lastige. Want als ik bijvoorbeeld een man voor de eerste keer zie, kijk ik toch even naar het uiterlijk. Ziet hij er verzorgd uit, is hij geschoren? Dit antwoord bleek nog een leuk vervolg te krijgen. Maar dat wisten we toen nog niet. Na een dag of tien besloten we via MSN contact met elkaar te zoeken. Je kunt dan wat directer reageren op elkaar. Dat was heel leuk! We leerden elkaar zo nog wat beter kennen. En weer drie dagen later belden en sms'ten we. Ook dat was erg leuk om te doen."

Geschoren of niet
"Omdat het allemaal zo lekker klikte, besloten we elkaar tijdens een etentje voor het eerst te ontmoeten. Maar dat liep anders! Want toen Axel 's avonds terugkwam van een weekendje weg, waren we weer druk aan het sms'en en kreeg ik opeens de vraag: 'Zal ik bij je langskomen? Ik heb me alleen niet geschoren.' Daar moest ik wel om lachen omdat hij mij herinnerde aan zijn eerder gestelde vraag. Ik dacht dat hij me een beetje zat te plagen en dat hij nooit langs zou komen, dus ik antwoordde: 'ook ongeschoren ben je welkom hoor!' En hij antwoordde: 'Dat is goed, als je het aandurft, geef me je adres maar.' Dus ik gaf mijn adres en drie kwartier later stond hij voor de deur. Mijn eerste indruk was: wat is hij lang. Ik was de afwas nog aan het doen en Axel besloot te helpen met afdrogen. Zo hadden we tijdens onze eerste gesprek meteen even wat om handen. Daarna belandden we op de bank met een kop koffie en thee, ik gaf een rondleiding in mijn huis en de foto's van de bouw ervan werden bekeken. Uiteindelijk ging Axel pas om 02.45 uur weg."

Weekendjes
"De eerste date die we gepland hadden, en wat dus de tweede date werd, besloten we niet meer in het restaurant te laten plaatsvinden maar bij Axel thuis. En weer raakten we niet uitgepraat. Het klikte! Vanaf dat moment spraken we ieder weekend iets af. Eerst een dag bij de een, het weekend daarna weer bij de ander. Dat beviel goed en we besloten na anderhalve maand een weekendje weg te gaan. Ook dat ging goed. Het was gezellig, we voelden ons op ons gemak en we hebben geen moment gehad dat er een onwennige stilte viel. En zo werden de dagen bij elkaar al snel uitgebouwd naar weekendjes bij elkaar. We kennen elkaar nu vierenhalve maand en we genieten van ieder moment dat we samen zijn. Doordeweeks bellen we elkaar 's avonds op en overdag mailen of sms'en we elkaar. Hoewel we dat laatste niet meer vijftien keer per dag doen; de rekening werd ons toch iets te hoog. En inmiddels hebben we ook onze vakantie samen al gepland", eindigen ze.

* Axel is manager en Aylin werkt als leerkracht. De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)