> Succesverhalen > Aaltje & Jeroen

Alle succesverhalen

Aaltje & Jeroen

Aaltje had een tijdje op Parship contacten gelegd, maar zonder succes. En dus was haar conclusie dat het toch niet werkte. Misschien moest ze gewoon bij toeval iemand tegen het lijf lopen, of anders zou ze maar alleen blijven met haar 2 dochters. Parship had Jeroen erop geattendeerd dat zijn match met Aaltje 86% was. Naar aanleiding daarvan stuurde Jeroen een berichtje. Dat maakte Aaltje toch weer nieuwsgierig en gelukkig reageerde ze.

Aaltje: “Ik gaf meteen mijn foto vrij en vroeg hem of hij hetzelfde wilde doen. Zijn antwoord was heel leuk, spontaan, grappig geschreven en zijn foto sprak me ook aan. Voor mij was het belangrijk om meteen een foto van elkaar te zien. Een gezicht spreekt heel erg, zegt iets over iemand.”

 

Vlinders
Jeroen: “Op het moment dat ik de foto van Aaltje zag, zag ik gelijk dat ik met een stralende en energieke vrouw te maken had. Een uitdagende lach die respect afdwingt, een persoonlijkheid. Een blik van: ik laat me niets wijsmaken, maar ik ben altijd positief gestemd. Nadat we een paar berichtjes heen en weer hadden gestuurd, begonnen we al snel met langdurige telefoongesprekken. Al na ons eerste telefoongesprek spraken we af elkaar in het weekend te ontmoeten om gezellig te gaan eten. Maar het was pas maandag en ik moest nog voor mijn werk naar het buitenland.” Aaltje vertelt enthousiast: “Die week hebben de mobiele providers goede zaken gedaan, want we hebben oeverloos zitten bellen. Het klikte zo goed en we probeerden elkaar zoveel mogelijk te vertellen. Achteraf bekenden we aan elkaar dat we tijdens al die telefoongesprekken al vlinders voelden!”

 

Rapportcijfer
“Een week heeft nog nooit zo lang geduurd,” vertelt Aaltje verder, “maar zaterdagavond zagen we elkaar dan voor het eerst in levende lijve. Al snel bleek dat we beiden een goede vriend(in) hadden die op de hoogte was van onze ontmoeting en die zo snel mogelijk een rapportcijfer per sms wilde krijgen. We hebben erg gelachen en allebei een dikke 8 verstuurd. We waren het allebei al gauw roerend eens met die match van 86%, maar we proberen nog steeds te ontdekken waar die 14% zit die buiten de match valt.”

 
Stapelgek op elkaar

Sinds die eerste ontmoeting is het heel snel gegaan. Jeroen: “We voelen elkaar zo goed aan en het schakelt zo gemakkelijk en natuurlijk, dat we al vaak hebben uitgesproken dat de vragen van de Parship-test echt werken als je ze eerlijk invult. We zijn dan ook stapelgek op elkaar en hebben ieder echt een maatje gevonden.” Aaltje: “Binnen enkele maanden heeft onze relatie echt een serieuze vorm aangenomen. We zijn al diverse malen met vakantie geweest en kunnen we eigenlijk niet meer zonder elkaar. We overwegen serieus om onze huishoudens op korte termijn samen te voegen.”

 

* Aaltje en Jeroen wonen in Den Haag.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)