> Succesverhalen > Janneke (46) en Gordon (57)

Alle succesverhalen

Janneke (46) en Gordon (57)

Gordon (57) is blij dat Janneke (46) haar impuls volgde. "Hoe ik opeens ingeschreven stond, begrijp ik nog steeds niet. Maar ik kon er niet om heen", schrijft ze. Nu of nooit dus. Net op tijd. Een ingezonden verhaal.

Janneke: "Vele redenen had ik om me voorlopig nog niet in te schrijven. Sowieso moest ik eerst die grootscheepse verbouwing achter de rug hebben, en hoe kort was het nog maar geleden dat ik een streep had gezet onder mijn huwelijk? Hoe ik toch ineens stond ingeschreven, begrijp ik nog steeds niet. Het was een ingeving, waar ik niet omheen kon. Ik moest me nú in laten schrijven en mocht er niet nog een weekje over slapen. Ik bekeek de profielen en zag dat er een man tussen zat die voldeed aan mijn wensen. Spiritueel, muzikaal, sociaal en net als ik een enthousiaste wandelaar. Op de MP's heb ik eigenlijk helemaal niet gelet. Ik was benieuwd naar de stem van deze man, dus mailde ik hem met de vraag of hij mij wilde bellen."

Wandelen
Gordon: "Mijn inschrijftermijn was bijna afgelopen. Ik had de nodige vrouwen ontmoet, maar telkens liep het op niets uit. Over een week was de Parship-fase voorbij en ik besloot om het voorlopig maar rustig aan te gaan doen op dit gebied. Maar dat telefoontje wilde ik nog wel even proberen; interessant profiel, voldoende MP's en de juiste mix van kwaliteiten. Dat heb ik geweten. We zaten meteen anderhalf uur aan de lijn en daar bleef het niet bij. De eerste ontmoeting was een wandeling. Na de wandeling besloten we samen te gaan eten en tot diep in de nacht zaten we op een terras."

Bouwmarkten
Janneke: "Sindsdien brengen we de weekenden samen door, niet met romantische uitjes, maar in bouwmarkten en interieurzaken. Ik was namelijk mijn huis aan het verbouwen en hij had net een huis gekocht. Geen uitgelezen start voor een nieuwe relatie. Nu onze huizen op orde zijn, komen we eindelijk toe aan leuke uitstapjes en vakanties. We gaan nu ruim een half jaar met elkaar om en we willen niet blijven latten. De afstand vinden we te groot en we willen gewoon graag bij elkaar zijn. Thuiskomen bij elkaar reikt verder dan een mooi opgeknapt huis!" Gordon: "Ik ben blij dat Janneke meteen haar impuls gevolgd heeft om zich in te laten schrijven, want een week later had ik niet meer kunnen reageren."

* De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)