> Succesverhalen > Peter & Eva

Alle succesverhalen

Peter & Eva

"Het voelt zo goed om een “soulmate” gevonden te hebben", schrijft Peter naar ons. Dat klinkt goed. Lees hier hoe hij vertelt over zijn Eva.

dating succes

We hebben ons ingeschreven bij parship omdat we absoluut behoefte hadden aan een nieuwe relatie. Persoonlijk was ik direct verkocht na het zien van de reclame op TV. Het gaf me vertrouwen.

Ik heb meerdere dates gehad. Telkens kwam ik in contact met fijne vrouwen. Ik ben overtuigd dat dit kon dankzij de matchinganalyse. De matching-punten zijn bijzonder belangrijk. Dat is de grote troef van de site. Maar een echte match, en dan nog wederzijds, is moeilijker te vinden.

Zij had nog geen date gehad.

Ik ben 8 maanden zeer actief geweest op de site. Maar met één belangrijk principe: communiceren met één persoon tegelijk. Het moet niet (vrienden bleven me zeggen dat het niet verkeerd was om met meerdere personen tegelijkertijd berichten te sturen), maar vond het gewoon correct.

Ze heeft me een glimlach en een ijsbreker gestuurd in de tweede helft van september. Bij 4 juiste antwoorden kreeg ik haar foto’s te zien. Maar we hadden maar 2 juiste antwoorden. Heb haar wel een mail gestuurd met foto’s en ze heeft het gelukkig ook gedaan. De matching-punten en de inhoud van het profiel had haar overtuigd om voorzichtig contact te nemen.

Bepaalde waarden en woorden op mijn profiel en de matching-punten hadden haar overtuigd om contact te nemen. Ik had haar profiel toen nog niet gezien. De matching-punten waren een goede reden om een mail te sturen. Ik had toen al een date met iemand anders gepland. In mijn mail had ik haar bedankt maar had ook duidelijk gemaakt dat ik met haar op dat moment niet wou communiceren omdat ik al een andere persoon ging ontmoeten. Ik kan ook niet uitleggen waarom juist, maar haar antwoord op die mail heeft me gewoon geraakt. De andere date was zeer fijn geweest maar er ontbrak iets. Vanaf dan had ik nog maar één persoon in mijn gedachten en heb ik haar teruggemaild.

Na enkele mails, hebben we elkaar ontmoet. We vonden beide dat mails fijn zijn maar dat een ontmoeting best vrij snel gebeurt om niet teveel valse verwachtingen te krijgen vooraleer elkaar te zien. De eerste date begon wat onwennig maar we bleven maar praten. We hebben, denk ik, 4 uur aan een stuk gebabbeld. We bleven boeiend naar elkaar luisteren. Ze vond nochtans niet mooi wat ik aanhad, maar gelukkig bleek het niet doorslaggevend te zijn. Ze had me wel direct gezegd tijd nodig te hebben vooraleer te weten of het iets zou kunnen worden. En dat heeft ze me telkens verteld tijdens de volgende ontmoetingen. We hadden dezelfde waarden en normen, wilden beide een serieuze relatie. Maar de aantrekkingskracht blijft ook een belangrijke factor die niet te vergeten is.

We hadden besloten om elkaar meerdere maal per week te ontmoeten en na een paar ontmoetingen, hebben we besloten om een dag naar zee te gaan om te gaan wandelen en shoppen (had het nodig zei ze ). Er viel nooit een “dood” moment tijdens onze ontmoetingen. Ik die altijd dacht “te stil” te zijn, moest nooit nadenken wat te zeggen. Het kwam gewoon.

Toen we op de dijk waren, keken we in elkaars ogen. Ik wou haar toen al vastpakken maar omdat ze me zo duidelijk gezegd had tijd nodig te hebben, wou ik niets “verpesten” en durfde ik gewoon niet bewegen. Achteraf bleek dat ze dacht “waarom doet hij niets?”.
We zijn iets gaan drinken, gaan wandelen, iets gaan eten en nadien dacht ze, als hij niets doet, zal ik het initiatief nemen. Ze heeft mijn had vastgepakt en we waren gestart. Toen pas zei ze “ja, je deed niets, dan heb ik maar de touw in handen genomen”. Sindsdien blijven we elkaar zeer regelmatig zien.

Het is nog pril (zijn we maar één maand samen) maar het voelt gewoon zo goed, zo wederzijds, …, dat we nu al overtuigd zijn dat we vertrokken zijn voor het leven. We zijn begonnen met een LAT-relatie. Het voelt zo goed om een “soulmate” gevonden te hebben.

Als ik een paar tips mocht geven, zou ik zeggen : vul uw profiel zo grondig mogelijk met wat je zoekt en hoe je bent, wees eerlijk en jezelf (want de waarheid of ware aarde komt vroeg of laat toch uit) en wees geduldig. Zet meerdere recente foto’s van jezelf (liefst zonder zonnebril, alhoewel het me niet weerhouden heeft contact met haar te nemen).

 

* Op verzoek van dit stel zijn hun namen veranderd

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)