> Succesverhalen > Jef en Pascale

Alle succesverhalen

Jef en Pascale

"Ik zoek meteen contact met haar en schrijven heel wat naar elkaar. Na een tijdje besluiten we ook om met elkaar te bellen. We zijn gewoon nieuwsgierig hoe onze stemmen klinken en merken dat we heel wat te te bepraten hebben en spreken af om elkaar eens te ontmoeten." Jef vertelt hoe hij Pascale via Parship vond.

jj

10 mei 2016
Ik had besloten me te informeren om via een datingsite een nieuwe partner te zoeken en koos na een aantal vergelijkingen voor Parship. Hun manier van werken sprak me het beste aan. Ik vulde mijn persoonlijkheidstesten in en besefte bij het invullen van de mijn profiel dat ik dat HEEL EERLIJK moest invullen maar het moest ook opvallen, origineel zijn, serieus zijn en tegelijker tijd moest er ook humor in zitten. Hier ben ik in geslaagd maar ik heb hier wel twee tot drie dagen aan gewerkt. Ik had besloten om nog niet te betalen voor de dienst want ik wou wel eens kijken of er reacties kwamen.

15 mei 2016
Er zijn drie reacties. Allemaal in de trend van dat mijn profiel er veel belovend uit ziet. Toch zijn al deze reactie’s verschillend in stijl. Er worden ook foto’s vrij gegeven maar omdat ik niet betaald heb kan ik deze niet bekijken. Ik heb ze allemaal met een kort berichtje beantwoord en ook bekijk de profielen van de mensen die op mijn profiel gereageerd hebben. Er is met veel voorsprong een profiel dat mij meer aanspreekt dan al de anderen. Ik probeer hier contact mee te maken. Dat lukt om de zelfde reden ook niet.

18 mei 2016
Er zijn nog enkele reacties en besluit om voor de diensten van Parship te betalen. Meteen kan ik de foto’s die me een paar dagen voordien zijn vrijgegeven bekijken. Ik zie meteen een prachtige mooie vrouw bij het profiel dat me het meeste aanspreekt. Ik zoek meteen contact met haar en schrijven heel wat naar elkaar. Na een tijdje besluiten we ook om met elkaar te bellen. We zijn gewoon nieuwsgierig hoe onze stemmen klinken en merken dat we heel wat te te bepraten hebben en spreken af om elkaar eens te ontmoeten.

28 mei 2016
Zenuwachtig sta ik te wachten op de verkeerde plek en krijg een telefoontje. “Hey, waar sta je want ik zie je niet”. Gelukkig staan we niet ver van elkaar en we komen elkaar tegemoet. Ik ben meteen verkocht en aangenaam verrast. We hebben er een hele mooie dag van gemaakt en besluiten om opnieuw af te spreken. Sindsdien is alles sneller gegaan dan dat we zelf hadden vooropgesteld en zijn we gelukkig samen. We praten nog steeds heel wat af via de telefoon en doen ondanks de vrij grote afstand die we van elkaar wonen, pogingen elkaar zo veel  mogelijk te zien.

7 september
Bedankt Parship omdat je geholpen hebt ons samen te brengen!
 

 

 


 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)