> Succesverhalen > Frank & Marijke

Alle succesverhalen

Frank & Marijke

Frank (54) was een week lid van Parship en Marijke (47) kwam langs met een glimlach en een foto. Frank glimlachte terug met een foto en na twee of drie e-mails gaf hij haar zijn telefoonnummer. Via een sms kreeg hij ook haar telefoonnummer en hij belde haar op.

Frank vertelt: “Tijdens dat eerste gesprek hebben we intensief gepraat. Waar ik echt van onder de indruk raakte was haar moed en het nemen van initiatief. Nog steeds verrast ze me daarmee. De dag na ons telefoongesprek was een zaterdag en Marijke had een feestje bij mij om de hoek. Om half twaalf kreeg ik een sms. Mocht ze even langskomen? Ik was eigenlijk niet voorbereid op een eerste ontmoeting. Ze kwam uit de lift, gekleed in een prachtige galajurk, schitterend opgemaakt en ze straalde. Wat een mooie vrouw! Maar waar ik echt van ondersteboven was, was haar moed om bij mij te komen. We hadden een afspraak voor maandag, maar ze kon niet wachten.”

 

Wat goed is, komt snel

“Daarna ging alles snel. We aten samen op maandag, op dinsdag vloog ik naar Engeland en op woensdag haalde ze me op van Schiphol. Op donderdag logeer ik bij haar en ik ben daarna niet meer weggegaan. Er was ook geen reden voor. Het voelde geforceerd om terug te gaan naar mijn eigen appartement. Ik woon nu drie maanden bij haar en het is elke dag echt thuiskomen, een feest.”

 

Ontmoeten via Parship

“Zonder internet hadden wij elkaar nooit ontmoet. Ik denk dat een profiel aanmaken bij Parship een soort eerste filter is. Maar wat haar aansprak was niet zozeer de profielmatch, maar mijn verhaal. Wat mij aansprak was haar uitstraling op de foto’s en haar openheid tijdens het mailen. Onze match was niet eens zo hoog, ik geloof 70%. Er zijn andere dingen die meespelen die belangrijk zijn.”

 

Liefde
“Wat we allebei heel sterk voelen is liefde. Wij hebben dat in ons leven, ook in onze huwelijken nooit zo intens ervaren. Het is een nieuwe ontdekking die veel energie en vreugde geeft. We genieten met volle teugen!” Frank besluit zijn verhaal: ”Uiteindelijk is alles heel snel gegaan. Tegen alle gezonde rede en adviezen in hebben we toegegeven aan de snelheid waarmee wij tot elkaar kwamen en bij elkaar blijven. Het is goed, opmerkelijk fijn en vertrouwd. Diep vanbinnen weten we dat dit het is wat wij uit het leven en uit elkaar willen halen. ”

 

* Beide namen zijn op verzoek van de geïnterviewden gefingeerd.

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)