> Succesverhalen > Annelies en Steven

Alle succesverhalen

Annelies & Steven

Annelies en Steven hebben elkaar via datingsite Parship gevonden. Lees hier hun beide verhalen. Dit spreekt toch boekdelen: "De volgende stap is wachten tot hij mij vraagt".

dating succes

"Na enkele weken lid te zijn van Parship, kwam ik hem tegen in mijn zoekfilters, zijn profiel sprak me aan dus klikte ik op een "dit vind ik leuk". Zo begonnen de (eerst korte) mailtjes, we spraken af dat we elkaar telkens 1 vraag mochten stellen en zo gingen er dagelijks wel enkele mailtjes heen en weer. Door de drukte van het moment, kwam het er niet meteen van om af te spreken en nummers uit te wisselen, tot op die ene bewuste avond. Door omstandigheden had ik nood aan een babbel, vroeg mezelf af wat ik te verliezen had en vroeg hem of het aanbod "nummers uitwisselen" nog geldig was. Gelukkig was het antwoord ja en de komende 5 uur hingen we aan te telefoon. Het voelde wel zo fijn aan dat er een dag later sprake was om misschien toch wel af te spreken. Hij zou die avond naar mij komen (omdat ik geen babysit had), om de babbel gewoon voort te zetten in 'real life'. Hij zou me laten weten wanneer hij zou vertrekken, dan kon ik mezelf nog optutten... Tot ik een telefoontje kreeg met welke huisnummer het ook alweer was, want hij stond quasi voor de deur. Mijn hart ging tekeer, want ik had geen andere kleren meer kunnen aantrekken, geen make up... gewoon Annelies!
Dus 2 tellen later klopte hij, ik deed de deur open en had gelijk zoiets van: wauw! En mijn hart maakte stiekem al een sprongetje. Heel formeel, heel gezellig, uren aan een stuk kunnen praten over onszelf, het leven in het algemeen en ja... diezelfde avond volgde ook de eerste kus. Het gevoel dat ik had toen ik de deur open deed, had hij dus ook.
Sinds die dag is hij nauwelijks nog weg geweest. Nu zijn we ruim een jaar verder, nog steeds tot over onze oren verliefd, samenwonend met zijn kind en mijn 2 kinderen EN daar bovenop onze eigen zaak. De volgende stap is...wachten tot hij mij vraagt :) "

Groetjes
Annelies

"Ik kan niet veel toevoegen langs mijn kant aan het succesverhaal. Alle moed bij elkaar geraapt om tot daar te rijden en pas een berichtje gestuurd als ik al in haar straat was. Ik wilde een naturelle persoon voor me hebben staan en dus niet de tijd geven zodat ze zich mooier kon maken dan haar natuurlijke zelf. Maar ook dan was ik van zodra Annelies de deur open deed.. Volledig verkocht.
Behalve de leuke babbel, de spannende avond en het oogstrelende gezelschap, werd de avond ook afgesloten zoals je het enkel kan dromen.. En dromen maken we samen nog steeds waar met elkaar en onze drie kids. Nu is het enkel nog wachten tot ik haar vraag ;-) "
 

Groetjes,
Steven

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)