> Succesverhalen > Sabine & Marco

Alle succesverhalen

Sabine & Marco

Ze waren allebei precies twee jaar single, voordat we elkaar via Parship onmoetten. Het eerste mailtje was meteen raak; het voelde alsof ze elkaar al heel lang kenden.

“Sabines profiel sprak me meteen aan”, vertelt Marco. “Alleen, ze had twee kinderen en dáár was ik nou net niet naar opzoek. Maar we hadden een match van 67% en dat was zo veelbelovend, dat ik haar toch een ijsbreker heb gestuurd.”


Open
“Gelukkig maar dat hij dat heeft gedaan, anders waren we nu misschien nooit samen geweest”, lacht Sabine. “Ik was meteen onder de indruk van zijn open manier van schrijven en zijn oprechte interesse in mijn leven, als vrouw, maar ook als moeder. Want mijn kinderen spelen natuurlijk een hele belangrijke rol in mijn leven.” Wat begon met een ijsbreker leidde al snel tot een dagelijkse mailwisseling. Soms werd er zelfs meerdere malen per dag een berichtje verstuurd. “Ik begon steeds meer uit te kijken naar Marco’s mailtjes. Ik kreeg al kriebels in mijn buik als ik alleen al zijn naam in mijn inbox zag verschijnen… Ik kon er niet meer omheen, ik was verliefd aan het worden op deze jongen. Heel gek, want ik had hem nog nooit gezien, zelfs nog nooit gesproken!”

 

Vertrouwd
 “Voordat we elkaar konden ontmoeten, ging Marco eerst nog op vakantie. Gelukkig had hij mij zijn 06-nummer gegeven, zodat ik hem een sms-berichtje kon sturen. Bellen durfde ik niet!” Een week na zijn terugkomst was daar dan eindelijk de eerste afspraak. “We hadden afgesproken op het strand om twee uur. Met als stok achter de deur dat ik op tijd terug moest zijn voor de kinderen vond ik dit een veilig idee.” Maar zodra Marco en Sabine elkaar voor het eerst in de ogen keken, was tijd een abstract begrip geworden. Marco: “Ik zag Sabine zitten en wist meteen: dit is die leuke moeder die iets in mij heeft los gemaakt. Ze zat daar zo stralend op het bankje, dit moest haar wel zijn!” Sabine:
Doordat we al zoveel met elkaar gemaild hadden, voelde het meteen heel vertrouwd.”


Big smile
Het koppel raakte niet uitgepraat. Pas uren later gingen beiden weer naar huis. “De hele terugreis heb ik met een big smile in de auto gezeten”, bekent Sabine. Ook Marco bleek onder de indruk en nodigde Sabine uit om gauw eens met hem naar een theatervoorstelling te gaan. “Vanaf dat moment is het ontzettend snel gegaan. Ook mijn kinderen zijn helemaal weg van Marco en dat is al zo vanaf de allereerste ontmoeting. Hij brengt rust in ons leven. Gek genoeg gaat het allemaal vanzelf, het is net alsof hij al jaren bij ons hoort”. Marco: “Zo voelt het voor mij ook. Ik heb er niet alleen een hele lieve, mooie, leuke vrouw bij gekregen, maar ook een gezin en dat vind ik ontzettend waardevol.”

 

* Beide namen zijn op verzoek van de geïnterviewden gefingeerd.

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)