> Thema's > relaties

relaties

Relaties bloeien op met datingsite Parship.be

relaties

Internet is tegenwoordig hét medium waar relaties met geschikte partners tot bloei komen. Steeds meer datingsites spelen in op deze groeiende behoefte in de maatschappij. Misschien kent u zelf mensen in uw omgeving die zo een fijne relatie gevonden hebben. Maar niet iedere online datingsite heeft de kennis en ervaring in huis om de juiste matches te maken. Parship.be is (in Europa) al jaren dé specialist in het samenbrengen van partners. Lees hieronder artikelen over ‘ Relaties ’, en ingezonden succesverhalen over relaties van Parship-leden.

Parship artikelen

Succesverhalen

Arthur (36) en Sonja (28)

"En net toen ik dus een contactverzoek wilde verzenden, kreeg ik van hem een verzoek binnen. Toeval of niet?"  > Lees dit artikel

Succesverhalen

Hedwig (42) en Pepijn (38)

"We staan op eenzelfde manier in het leven, hebben eenzelfde ritme"  > Lees dit artikel

Liefde over grenzen
Magazine

De wereld is een dorp. Dankzij de diversiteit aan communicatiemiddelen komen langeafstandsrelaties steeds vaker voor. Zou uw droompartner ook ergens in Alaska of Australië kunnen wonen? Kortom, wat zijn uw persoonlijke liefdesgrenzen? We vroegen het in een Parship-enquête. De resultaten.  > Lees dit artikel

Voordelen van (gratis) lidmaatschap Parship.be

Online dating via Parship.be heeft natuurlijk voordelen. Allereerst kunt u heel gericht naar potentiële partners zoeken. Dit bespaart veel tijd. Bij andere datingsites is het vaak zoeken naar een speld in een hooiberg; maar Parship.be maakt voor u direct al de eerste selectie van geschikte kandidaten voor een fijne relatie. Die selectie is gebaseerd op ons wetenschappelijk onderbouwde Parship-principe. De persoonlijkheidstest die elk lid bij de aanmelding invult, wordt hiervoor gebruikt. Door de juiste relaties te leggen, kunnen wij u direct in contact brengen met mensen die hetzelfde zoeken in een relatie. Kortom, het perfecte uitgangspunt voor nieuwe, succesvolle relaties!

Aanmelden als lid is gratis en heel simpel. Duizenden leden gingen u voor. Vul uw persoonlijke profiel precies in en vergroot uw kans op passende relaties. Nadat u lid bent geworden, kunt u uzelf op vele manieren profileren en andere leden contacteren op een simpele en veilige manier. Stuur bijvoorbeeld een IJsbreker of een Glimlach. U kiest zelf wie uw foto’s kan zien, en treedt pas uit de anonimiteit wanneer u dat zelf wilt. Met Parship.be kunt u zo relaties vinden die echt bij u passen.

Bent u op zoek naar een relatie, en gelooft u ook in de talloze voordelen van online datingsite Parship.be? U kunt zich nu direct gratis aanmelden.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)