50 plus dating
Vind de partner die écht bij je past
Ik ben Ik zoek

Voor jouw veiligheid gelden bij ons de volgende regels voor wachtwoorden:

  • Minimaal 8 tekens
  • Letters EN cijfers/speciale tekens
  • Moet anders zijn dan jouw e-mailadres
  • Geschikte partners in jouw buurt
  • Automatisch en handgecontroleerde profielen
  • Veilige en TÜV SÜD gecontroleerde software

Online daten voor 50-plussers: Waar vind ik als 50-plusser een partner?

Steeds meer vijftigplussers kiezen voor onine daten om een partner te vinden. Op liefde en verliefdheid staat dan ook geen leeftijd. Dat weten we bij Parship al veel langer dan vandaag.

Er is geen enkele reden waarom het ouder worden je ooit zou tegenhouden om liefde te vinden. Daarom zet Parship zich in om singles boven de 50 te helpen om de liefde te vinden. In tegenstelling tot andere datingsites voor 50-plussers, denken we niet dat leeftijd de belangrijkste factor is bij daten. Daarom zijn we gespecialiseerd in het helpen van singles van elke generatie bij het vinden van zinvolle relaties met gelijkgestemde singles.

Dankzij onze unieke matchingmethode nemen we de tijd om je echt te leren kennen, zodat we je kunnen voorstellen aan vrouwen en mannen boven de 50 die meer delen dan alleen je leeftijdscategorie. Onze matches zijn gebaseerd op verschillende dimensies van compatibiliteit, dus je bent een stap dichter bij het vinden van iemand met wie je echt een klik zult hebben.

Waarin verschilt Parship nu van de ander datingsites voor 50-plussers?

Bij Parship weten we dat het een uitdaging kan zijn om gelijkgestemde singles boven de 50 te vinden, daarom nemen we de tijd om je echt te leren kennen en erachter te komen wat je zoekt in een datingservice. Of je nu gescheiden bent, weduwe/weduwnaar bent of gewoon nog niet de juiste persoon hebt ontmoet, we laten je kennismaken met singles boven de 50 die jouw kernwaarden delen – die echt belangrijke dingen waarop gelukkige, langdurige relaties zijn gebouwd.

Het invullen van de persoonlijkheidstest kost tijd, maar het omvat naast de persoonskenmerken die relevant zijn voor een relatie ook alle kernwaarden waarvan we weten dat ze belangrijk voor jou zijn. Als je ouder bent dan 50, weet je wat je wel en niet wilt van een relatie, dus we zorgen ervoor dat we die eigenschappen in je matches zoeken. Humor, intellect, gezelligheid en vriendelijkheid zijn slechts enkele van de dimensies waar we rekening mee houden. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je profielen krijgt van singles boven de 50 niet alleen qua persoonlijkheid bij jou passen maar die dezelfde prioriteiten hebben als jij wanneer het er toe doet.

Als online daten nieuw voor jou is of je gefrustreerd bent geraakt door andere gratis datingwebsites, apps en bureaus voor 50-plussers, zal Parship jou niet urenlang door profielen van potentiële partners laten scrollen. In plaats daarvan sturen we jou elke dag een zorgvuldig geselecteerde reeks van partnervoorstellen die echt bij jou passen. Zo bespaar jij je tijd en zoek je niet onnodig contact met mesnen waarmee de kans op slagen niet groot is.

Er is ook genoeg keuze; we hebben duizenden singles van boven de 50 verwelkomd die online op zoek zijn naar liefde met Parship en de lijst groeit elke dag! Of je nu op zoek bent naar liefde, vriendschap of gezelschap, wij helpen je iemand te vinden die het best bij jou past.

De Parship ervaring voor singles 50+

De unieke matching methode is niet het enige dat Parship onderscheidt van andere datingsites, bureaus en apps. Als je niet zeker weet hoe je aan de slag moet, hebben we een aantal populaire vragen geselecteerd waaruit je kunt kiezen om het gesprek op gang te brengen. Maar als jij liever direct in een bericht stuurt dan kan dat via het interne mailsysteem van Parship. Zo kan je op een zeer veilige manier in contact treden met andere singles zonder te snel persoonlijke informatie vrij te geven.

Meld je vandaag nog gratis aan en maak kennis met leuke singels van 50 plus bij jou in de buurt.

Parship datingadvies voor 50-plussers

Als online daten nieuw voor jou is, of het al een tijdje geleden is dat je nog online dating hebt geprobeerd, geen paniek en niet getreurd. Wees gerust. Je bent niet de enige in die situatie. Wij bij Parship helpen jou op weg. Duik gerust in de datingadviezen die onze experts voor jou hebben verzameld op Parship. Je vindt er tips om jouw profiel in het oog te laten springen, eerste date-ideetjes, maar ook adviezen voor de klassieke struikelblokken en eventuele valkuilen komen er aan bod. Wij trekken alle registers open om van jouw datingavontuur een succes te maken.

Dus waar wacht je op? Meld je vandaag nog aan bij Parship en je kunt beginnen met het ontmoeten van leuke singles boven de 50 die echt bij jou passen. Singles die net als jou op zoek zijn naar een serieuze relatie.