Let’s date happy!
Ik ben Ik zoek

Voor jouw veiligheid gelden bij ons de volgende regels voor wachtwoorden:

 • Minimaal 8 tekens
 • Letters EN cijfers/speciale tekens
 • Moet anders zijn dan jouw e-mailadres
 • Geschikte partners bij jou in de regio
 • Automatisch gecontroleerde profielen
 • Veilige en TÜV SÜD-gecertificeerde Software

Jouw zoektocht naar een partner op gayParship – Zo vind jij jouw liefde als gay-of biseksuele single.

Of je nu op zoek bent naar een partner voor een homoseksuele of biseksuele relatie, voor singles onder de 30 of boven de 50 – wij vinden dat online daten geen grenzen mag kennen en zeker geen hokjes. Daarom zien we Parship als een plek waar alle singles welkom zijn – ongeacht hun geslacht of seksuele geaardheid. Parship is de dating-app voor gezond daten, wat betekent dat je een partner vindt met respect, authenticiteit, veiligheid, perspectief, betrokkenheid en plezier – voor iedereen. Wees wie je bent en vind mensen die bij je passen! Bij ons kan jij…

 • ernaar uitkijken om met respect behandeld te worden: Voordat singles zich bij ons registreren, stemmen ze in met de Parship voorwaarden en dus met onze waarden voor respectvol daten. We maken een einde aan beledigende of seksistische berichten.
 • jezelf laten zien zoals je bent: We willen geen filters, geforceerde zinnen en mooie opgesmukte profielen. We zijn op zoek naar singles met echte profielen en die houden van authenticiteit. Onze Parship-profielen bieden jou hiervoor het beste podium: Hier kun jij je presenteren met al jouw facetten. Trouwens: voor meer echtheid bij het daten staan ​​we geen filters en berichten toe van leden die minder dan 50 procent van hun profiel hebben ingevuld.
 • je volkomen veilig voelen:Technisch gezien zit je aan de veilige kant bij Parship met TÜV-gecertificeerde software en onze veiligheidscontrole. Bij ons doorloopt elk profiel een geautomatiseerde controle. Mochten er afwijkingen zijn, dan voeren wij een nadere controle uit. Onze klantenservice staat ook voor je klaar om al je vragen over Parship te beantwoorden.
 • partnersuggesties met perspectief bekijken: Misschien is het niet de eerste liefde, maar we willen dat onze matches uitgroeien tot meer dan een korte chat. En daarvoor hebben we een matching ontwikkeld die de juiste mensen bij elkaar brengt en zorgt voor dates met potentie voor meer.
 • uitkijken naar engagement: ghosting en benching is vervelend! Daarom vertrouwen we bij het daten op toewijding en oprechtheid. In plaats van oppervlakkige contacten ontmoet je vooral singles die zich niet voor de lol inschrijven, maar geïnteresseerd zijn om elkaar beter te leren kennen.
 • veel plezier beleven: Natuurlijk moet het vinden van een partner gemakkelijk en ontspannen zijn. Je kunt bij ons kennismakingsspelletjes zoals de ijsbreker starten en meer te weten komen over jouw match voordat je elkaar voor het eerst ontmoet.

gayParship: daten in 5 stappen

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe de eerste stappen bij Parship eruit zien? Dat is hoe je het doet:

 1. Selecteer jouw eigen en het geslacht dat je zoekt. Geïnteresseerd in meer dan één geslacht? Geen probleem! Klik gewoon op beide en we laten je precies de singles zien die homoseksueel, lesbisch of biseksueel zijn.
 2. Klik op Gratis aanmelden
 3. Voltooi onze wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Het vormt de basis voor je matches en vertelt je meer over je relatiepersoonlijkheid. Tip: Antwoord eerlijk en vanuit je buik. Hoe oprechter en nauwkeuriger jouw antwoorden zijn, hoe beter de partnersuggesties.
 4. Vul je profiel verder aan. Upload meer dan één foto van jezelf zodat andere singles een goed beeld van jou kunnen krijgen. Tip: Heel belangrijk: beschrijf in je profiel nader wat je wilt in een relatie en hoe het dagelijks leven met je partner eruit kan zien. Dit vergroot de kans op het aantrekken van de juiste mensen.
 5. Ontdek jouw matches, filter naar jouw smaak en schrijf een eerste bericht. Zoek binnen een bepaalde straal en sluit bijvoorbeeld rokers uit. Ontdek nu geschikte matches, zoek een geschikte gespreksstarter in het profiel en schrijf een eerste bericht!

Waarom kiezen voor Parship?

gayParship is meer dan Casual daten

Vooral in de LGBTQ+ scene zijn er talloze dating apps en portals die gespecialiseerd zijn in vrijblijvende flirts, affaires en casual dating. Platforms die serieuzer zijn, zijn zeldzaam of hebben slechts een paar leden. Het is anders met Parship: als een van de grootste datingplatformen is Parship de eerste aanloophaven voor singles die op zoek zijn naar meer dan een seksueel avontuur en eindelijk een relatie willen aangaan.

Start je zoektocht met een gratis aanmelding

Wij vergelijken jouw profiel met dat van onze andere leden. Zo kunnen wij de juiste verbanden leggen en je op de juiste weg zetten. Zo kan je direct in contact komen met andere singles die dezelfde verwachtingen en interesses koesteren. De allerbeste manier om van online daten een succes te maken.


Wil jij ook succesvol online een partner zoeken? Overtuig jezelf dan nu van de talloze voordelen van online daten via Parship.be en meld je gratis aan.