Vind de partner die écht bij je past
Ik ben Ik zoek

Voor jouw veiligheid gelden bij ons de volgende regels voor wachtwoorden:

  • Minimaal 8 tekens
  • Letters EN cijfers/speciale tekens
  • Moet anders zijn dan jouw e-mailadres
  • Geschikte partners bij jou in de buurt
  • Automatisch gecontroleerde profielen
  • Veilige en TÜV SÜD-gecertificeerde Software

Veilig en succesvol contacten leggen met geschikte singles via Parship.

Leg contact met leuke en oprechte singles via Parship.

Eenvoudig en veilig contact leggen met andere singles? Met de handige tips en tricks van Parship.be vind je de partner die helemaal bij jou past.

Waarom Parship?

Op zoek naar een leuke date of een serieuze relatie? Tegenwoordig is het eenvoudig om via internet of apps contacten te leggen met andere singles. Wel is het best als beide singles hetzelfde willen. Wil je iemand leren kennen met het oog op een serieuze relatie? Dan ben je bij Parship aan het juiste adres.

Vind nu je droompartner

Een juiste match met een single die helemaal bij jou past

Ben jij op zoek naar een leuke date of een serieuze relatie? Tegenwoordig kan je eenvoudig online contacten leggen met andere singles. Hoe en via welke site of dating platform je dit doet, is vanzefsprekend wel belangrijk. Kies je voor Parship, de grootste online datingsite van Europa mét kwaliteitsgarantie, dan kan je rekenen op serieuze kandidaten. Parship draait immers alles rond eerlijke relaties met ernstige kandidaten die hetzelfde willen én die bij elkaar passen. Om dit te bereiken, hanteren we een wetenschappelijk onderbouwde methode om een eerste selectie te maken voor jou. Zo sluiten we vervelende ontmoetingen uit met kandidaten die van bij het eerste contact voelen dat ze weinig met elkaar gemeen hebben. Onze datingsite is gericht op het leggen van contacten op een eenvoudige en veilige wijze. Contacteer dus via Parship onbezorgd jouw date en wie weet jouw potentiële grote liefde, date Je hebt zelfs de mogelijkheid om anoniem andere singles te contacteren. Dat doe je via een vrijblijvende Glimlach of IJsbreker.

Bepaal als single eenvoudig het juiste profiel dat je zoekt

De sleutel tot succesvolle contacten met leuke singles die bij jou passen ligt bij de Parship-methode. Hoe gaat die in zijn werk? Heel eenvoudig:

  • Doe de unieke Parship-persoonlijkheidstest. De resultaten van de test vormen de basis van jouw persoonlijkheidsprofiel. Op basis van deze gegevens vertrekt onze matchingmethode. Vul de vrije velden in je persoonlijke profiel aan met dingen die jou uniek maken. Dat maakt de kans op een geslaagde match vele malen groter.
  • Op basis hiervan stellen wij je potentiële kandidaten voor: gebaseerd op ons wetenschappelijk ondersteunde Parship-methode.
  • Omdat we bij Parship singles aan elkaar voorstellen die zeer goed bij elkaar passen, heeft dat ook een positief effect op de contacten die worden gelegd.

Start je zoektocht met een gratis aanmelding

Wij vergelijken jouw profiel met dat van onze andere leden. Zo kunnen we de juiste verbanden leggen, de juiste mensen aan elkaar voorstellen en je op de juiste weg zetten. Zo kom je direct in contact met andere singles die dezelfde verwachtingen en interesses koesteren. De allerbeste manier om van je internetontmoetingen een succes te maken.


Wil jij ook succesvol online een partner zoeken? Overtuig jezelf dan nu van de talloze voordelen van online daten met Parship en meld je gratis aan.