Op date in Brussel

30.09.2021 Parship Redactie

Waar gaan singles in Brussel naartoe?

Wat zijn de leukste plaatsen om je date mee naartoe te nemen. Singles in Brussel hoeven zich geen moment te vervelen. Een pintje of kop koffie? Café of restaurant? Lees deze tips voor dating in Brussel 

Singles in Brussel

De Belgische hoofdstad Brussel is voor singles een must. Met ca. 1 mio inwoners is Brussel tegelijkertijd de residentiestad van de Belgische koninklijke familie en de zetel van het Europees Parlement en de Europese Commissie. Als historisch centrum van de Belgische onafhankelijkheidsstrijd heeft Brussel daarnaast een grote historische betekenis.

Brussel heeft meer bezienswaardigheden dan iedere andere Belgische stad. Of je nu een korte wandeling of een uitgebreide rondgang door de stad maakt, als single zul jij je geen moment vervelen. Of je nu blijft rondhangen aan de Zavel, via de Hortawandeling de stad verkent, de leuke vernieuwde buurt rond Flagey verkent, vervelen zal je je niet. De stad bruist en is ideaal om elkaar beter te leren kennen. Het historische beursgebouw en het koninklijk paleis zijn twee hoogtepunten, evenals het Jubelpark met de triomfboog en de Grote Markt, de plek waar ’s avonds het nachtleven in volle gang is. Na een bezoek aan een van de vele discotheken en kroegen kunnen verliefde singles in Brussel vanaf de Kunstberg genieten van een romantisch uitzicht over de stad.

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest omvat ruim 1.000.000 inwoners in meer dan 20 gemeenten. Wie de drukte van de stad even wil ontvluchten kan ontspannen in het recreatiegebied Zonieëenwoud en gebruik maken van de vele vrijetijdsbestedingen ter plaatse. Brussel bruist. Jonge singles weten dit al langer. Steeds meer vlaamse singles vestigen zich ook in de buurt rond het kanaal, Dansaert ,’Place Saint Cahterine’ en de buurt van Tour en taxi’s. Singles zullen in Brussel een geweldige tijd beleven.