Op date in Hasselt: leuke tips

30.09.2021 Parship Redactie

Singles Hasselt

De stad Hasselt in het noordoosten van België ligt dichtbij aan de Duitse grens en is zowel geschikt voor kleine uitstapjes als voor een langere vakantie. Ook voor singles heeft Hasselt als provinciehoofdstad van Limburg veel te bieden. De 70.000 zielen tellende stad is biedt volop gelegenheid voor mooie wandelingen langs de bezienswaardigheden. Het is ook de stad van de jenever en de mode..

Anders als de bekendere steden in het noorden van België valt Hasselt niet zozeer op door Middeleeuwse architectuur, maar het heeft andere kwaliteiten. Weliswaar kan een single in Hasselt tijdens een wandeling mooie historische gebouwen bezichtigen of zich laten betoveren door de romantische sfeer in de Japanse tuin, maar voor singles heeft Hasselt ook heel andere, modernere zaken te bieden. Hasselt is een stad voor alle leeftijden: of je nu wilt winkelen in een van de vele modezaken, of gezellig wilt flaneren en ontspannen in cafés, het is hier allemaal mogelijk.

Het jaarlijks plaatsvindende rockfestival “”Pukkelpop”” is een extra reden waarom singles Hasselt zo bijzonder waarderen. Ondanks de inmiddels hoge bekendheid van het festival is het er nooit te druk, en zijn de bezoekers vriendelijk, zodat iedereen ongestoord samen van de muziek kan genieten. Wie daar alleen naartoe gaat, zal in de ontspannen sfeer snel met iemand anders in gesprek komen. Voor singles is Hasselt dus een prima plek.