Dating in Leuven

26.11.2021 Parship Redactie

Vind die leuke single in Leuven

Leuven is de hoofdstad van provincie Vlaams-Brabant. Met zijn ruim 100.000 inwoners, is de meest gekende studentenstad van België en aantrekkingspool voor de hele regio. Leuven is immers zoveel meer dan studenten. Het is ook de stad waar afgestudeerde singles blijven plakken, zich settelen. Leuven heeft dan ook een grote concentratie singles. Jong en iets minder jong. De kans dat je hier de liefde van je leven tegen het lijf loopt is dan ook groot. 

Singles Leuven

Leuven is echter zoveel meer dan de stad van de oudste Universiteit van België. Het is ook de stad van het bier en een dynamisch uitgangsleven. De langste toog van België vind je dan ook op de gekende Oude Markt. Voor Singles in Leuven is er dus keuze te over om een eerste glaasje te gaan drinken met een date, of om iets lekker te gaan eten in de vele leuke restaurantjes die de stad rijk is.

Voor Singles uit de regio is Leuven ook een uitgelezen stad om wat cultuur mee te pikken. Leuven is dan ook de stad vol cultuurhistorische monumenten, cultuurhuizen en musea, zoals het Museum M.

Zet Leuven maar op je lijstje voor een eerste date. En ..of je nu in de stad zelf woont, in de regio of elders…We zijn er zeker van dat Leuven je bij een bezoekje samen met een leuke date je zal blijven verrassen.