edit

Op date in Roeselare

30.09.2021 Parship Redactie

Singles Roeselare

Centraal in de provincie West-Vlaanderen bevindt zich de ca. 57.000 inwoners tellende stad Roeselare. Singles zullen zich in deze gezellige oude stad, waar het prima wandelen is, erg op hun gemak voelen. Dat geldt ook voor de aangrenzende plaatsen. Roeselare is een van de oudste steden van België, de eerste vermeldingen stammen al uit de negende eeuw.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in Roeselare veel bezienswaardigheden zijn. Deze historische sfeer is perfect voor singles om elkaar eens beter te leren kennen. Het oude marktplein is een sfeervol startpunt voor het verkennen van de stad. Singles in Roeselare hebben heel wat te ontdekken. Bijvoorbeeld de beroemde Sint Michaelskerk of het mooie raadhuis. In de restaurants en cafés zijn er voor singles in Roeselare de meest uiteenlopende specialiteiten te ontdekken. Zo wordt een bezichtiging van Roeselare nog leuker.

De trots van Roeselare is het kasteel, dat zowel voor koppels als voor singles in Roeselare een heel romantische plek is. Het terrein waarop het kasteel staat, is uitgestrekt en mooi ingericht. Een ideale plek om samen vervlogen tijden te beleven. De nabijgelegen brouwerij Rodenbach is eveneens de moeite van het bezoeken waard. Want in tegenstelling tot veel andere brouwerijen is het tegelijkertijd een soort museum waarin men allerlei wetenswaardigheden over de familiegeschiedenis van de eigenaren te weten kan komen. Al met al heeft Roeselare singles, maar ook alle andere bezoekers, veel te bieden.