edit

De liefde vinden in Sint-Niklaas

30.09.2021 Parship Redactie

Singles St. Niklaas

In het noorden van Vlaanderen ligt de ca. 70.000 inwoners tellende stad St. Niklaas. Singles zullen zich hier vooral vanwege de autoluwe binnenstad prettig voelen. De stad heeft een voor Vlaanderen typische architectuur en hoeft in niets onder te doen voor grotere steden.

St. Niklaas, dat halverwege tussen Brugge en Antwerpen ligt, valt vooral op door het prachtig gerestaureerde marktplein. Voor singles een prima gelegenheid om tijdens een gezellige wandeling leuk met elkaar te praten en elkaar daarna in een van de cafés en bars beter te leren kennen. Afgezien van al deze historische pracht heeft St. Niklaas heel wat te bieden op het gebied van uitstapjes en evenementen. Singles zullen St. Niklaas waarderen om zijn vele verrassingen.

In de eerste plaats heeft deze oude handelsstad heel wat op het gebied van cultuur te bieden. Hierbij verdienen vooral het theater, de vele musea en het nieuwe bioscoopcomplex Siniscoop een vermelding. De jaarlijks plaatsvindende Vredefeesten zijn een echte publiekstrekker: hierbij kiezen talrijke luchtballons het luchtruim. Een vlucht in zo’n luchtballon is natuurlijk een prima keuze voor singles in St. Niklaas. Ook kunnen singles in St. Niklaas genieten van de vele mogelijkheden om te recreëren. Een gezamenlijke wandeling door het park De Ster, waar je in de zomer kunt zwemmen, is een perfecte afsluiting van de dag. Met zulke mooie belevenissen is de kans groot dat nieuwsgierige singles in St. Niklaas snel gelukkige stellen worden.