Het Parship-profiel: jouw digitale visitekaartje om verliefd op te worden

09.12.2021 Parship Redactie

Een Parship profiel om verliefd op te worden – hoe ziet dat eruit? Aan de hand van nuttige tips en adviezen laten we jou zien hoe je jouw profiel aantrekkelijk kan maken – en je hopelijk naar succes leiden.

Afbeeldingen uploaden naar jouw fotoalbum

Datingprofielen met foto’s ontvangen vier keer meer verzoeken. Voor 89% van de Parship-leden zijn foto’s cruciaal voor het maken van contact.

Do: Foto met vrolijke, lachende uitdrukking, want glimlachen is besmettelijk: Het geeft het signaal aan de kijker dat het leven met jou leuk is. Gebruik je fotoalbum om al je facetten te laten zien. Ben je zeer sportief? Laat dat dan zeker ook zien. speel je een muziekinstrument? Tonen! Je kunt maximaal twaalf afbeeldingen uploaden naar jouw Parship-profiel. Zorg wel dat er zeker een duidelijke profielfoto tussen zit. En opgelet. Toon realistische beelden. bv. Als je enkel op de bruiloft van een familielid een pak droeg en voor de rest niet, zet die foto er dan ook niet bij. Zorg dat andere leden een realistisch beeld van jou krijgen door de foto’s.

Don’t: Geen foto, geen succes. Profielen zonder beeld krijgen beduidend minder reactie. Onthoud je van beelden met grimmige, sombere uitdrukking. Niemand kust graag pessimisten!

Voor velen is het portret in je Parship-profiel HET criterium om naar een man of een vrouw te willen schrijven. Zorg er daarom voor dat het een goed licht op jou werpt. Dat het een juist beeld van jou schetst. Er is geen tweede kans voor een eerste indruk – dit geldt online nog meer dan in het echte leven. Naast de zelfbeschrijving in jouw profiel, is jouw foto het eerste wat andere daters zien.

Schrijf een persoonlijke citaat over het vinden van een partner

Goed om te weten: Wie op dit gebied iets zinvols meldt of verrassend uit de hoek komt, kan zich verheugen op gemiddeld 70% meer contactaanvragen. Dit deel van het Parship-profiel dient als een kleine introductie van jouw persoonlijkheid.

Do: Durf de lezer(s) direct aan te spreken via je Parship-profiel! Geef hem/haar een compliment of schilder een veelvoorkomend toekomstscenario. Geef in je eigen woorden aan dat je onafhankelijk bent, maar toch openstaat voor nieuwe ervaringen en gedeelde ervaringen voor twee.

Leuk dat je me hebt gevonden. Ik ben een gepassioneerde man die graag zijn enthousiasme deelt – en laat zich inspireren. Ik wil je graag meer over mezelf vertellen tijdens een wandeling – en meer over jou te weten komen.

Don’t: behoeftigheid, negativiteit en passiviteit laten uitschijnen in een persoonlijk citaat schrikt anderen af . Dat nodigt niet uit om contact te zoeken me jou. Kijk vooruit, niet terug op slechte ervaringen, en vergeet de ex. Volgend citaat of iets van die strekking is een absolute no-go.

Na een zware teleurstelling hoop ik dat iemand me hier vindt.

Beantwoord veel vragen in je profiel

De sectie “Ik over mij” is je kans om jezelf te portretteren. Dit wordt beloond: in de eerste week ontvangen mannelijke leden die hun “Over mij” -sectie van het Parship-profiel hebben voltooid, twee keer zoveel verzoeken als mannen zonder persoonlijke informatie.

Do: Kies uit verschillende vragen en schrijf originele antwoorden in je eigen woorden.

Tip: Werk het gebied in het Parship-profiel regelmatig bij en zorg ervoor dat er geen spelfouten insluipen.

Don’t: Als je weinig moeite doet met je online profiel, geef je aan dat je weinig toewijding hebt om een partner en een relatie te vinden. Laat zien dat je serieus bent en vul alle velden zo volledig en persoonlijk mogelijk in.

Poets je Parship-profiel op. Zo kom je echt goed over.

Waarom krijgen sommige mensen die online daten veel meer berichten dan anderen? Nee, niet omdat ze er veel beter uitzien of omdat ze bijzonder veel reclame voor zichzelf maken. Het zijn de fijne details die een Parship-profiel opvallend sympathiek en aantrekkelijk maken:

1.Online profiel: sympathie verslaat perfectie |

Wat spreekt jou echt aan? Geen oogverblindende aantrekkelijkheid, maar gewoon: een charmante uitstraling. En authenticiteit. Dus: het is beter om een ​​persoonlijk, ontspannen vakantieportret in het Parship-profiel te plaatsen dan overstileerde studiofoto’s die al snel egoïstisch en kunstmatig lijken.

De basisregel: wat je over jezelf laat zien en vertelt, moet de indruk achterlaten: het zou leuk kunnen zijn om een ​​relatie met deze persoon te hebben.

2.Blijf bij jouw wensen voor de droompartner

Maak je datingprofiel levenslustig, beminnelijk, optimistisch – dat wil zeggen, positief! Wie op zijn ‘digitale visitekaartje’ al over problemen praat, geeft anderen de indruk dat ze met een lastige kandidaat te maken hebben. Lukt het je daarentegen om levensvreugde uit te stralen, dan mag je gerust ook openlijk je wensen voor een relatie formuleren (en dus eventueel kandidaten uitsluiten bij wie dit niet haalbaar zou zijn).

3.Liever geen banale dingen in het profiel

Ook als je iets oprecht meent, hoef je niet perse de meest gebruikte uitdrukking te gebruiken. Als je bijvoorbeeld ‘een dag niet lachen is een verloren dag’ als motto in het leven hebt, kun je schouderophalen oogsten. Natuurlijk is humor belangrijk. Maar dit citaat is een beetje versleten om voor een succesvol Parship-profiel te zorgen – en ongeveer een op de vijf gebruikt het. Waar het om gaat: ik zou graag individueel willen zijn, maar dat ben ik niet. Prbeer iets origineler uit de hoek te komen.

Opmerking: jouw citaat heeft geen verwijzingen nodig om een ​​man of een vrouw aan te spreken. Verzin maar iets persoonlijks, dat spreekt meer aan.

Nu gratis aanmelden en de partner vinden die écht bij je past