> Dating in uw regio > Dating in Aalst

edit
Daten in Aalst

Vind die leuke single in Aalst

Aalst kent zo'n 80.000 inwoners, daar lopen ongetwijfeld een hoop singles tussen. Vindt u uw droompartner hier? Lees hier van alles over daten in Aalst. 

Singles Aalst

De Belgische stad Aalst, die in het Franstalige deel van het land onder de naam Alost bekend is, ligt schilderachtig aan de oevers van de rivier de Dender in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Met zijn bijna 80.000 inwoners telt Aalst tot de gemiddeld grote steden van België. Aalst, dat maar 14 m boven de zeespiegel ligt, heeft in totaal acht stadswijken. Al tijdens het Romeinse Rijk was de omgeving rond Aalst bewoond, wat door archeologische vondsten hebben bewezen. Alleen al hierdoor is voor cultureel geïnteresseerde singles Aalst een bijzonder interessante stad.

In cultuur geïnteresseerde singles in Aalst vinden elkaar onder andere bij de vele bezienswaardigheden van de stad. Een voorbeeld hiervan is de laatgotische St. Martinuskerk, die nooit werd voltooid en waar een schilderij van Rubens te bewonderen is. Ook het voormalige raadhuis is voor singles in Aalst een leuk trefpunt, het raadhuis behoort sinds het einde van de jaren 90 tot het UNESCO werelderfgoed.

Met zekerheid zullen singles Aalst weten te waarderen vanwege het fraaie marktplein. In de cafés rond het marktplein ontstaan snel leuke gesprekjes, de romantische omgeving zorgt daarbij voor een prettige sfeer. Vooral in de zomer brengen veel singles Aalst een bezoek, vooral het marktplein en de oever van de Dender worden door alleenstaanden goed bezocht

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)