> Dating in uw regio > Dating in Antwerpen

Daten in Antwerpen

edit
Dating in en rond Antwerpen

Vind jouw date bij jou in de buurt!

Antwerpen heeft zoveel moois te bieden voor singles. De mogelijkheden zijn talloos. Lees hier wat deze heerlijke stad voor singles in petto heeft. Waar vind je leuke cafeetjes en terrasjes? En musea dan? Wat is 'the place to be' als we het eens laat willen maken?  Dating in Antwerpen

Singles in Antwerpen

De ca. 470.000 inwoners tellende havenstad Antwerpen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en de grootste stad van België. Antwerpen, in de volksmond ’t Stad, heeft een uniek karakter, onder andere door de charme van de vroegmoderne architectuur in de binnenstad. Antwerpen is een van de belangrijkste havensteden van Europa. In geschiedenis geïnteresseerde bezoekers zullen deze stad zeker waarderen. Vanwege de haven was Antwerpen vroeger de belangrijkste handelsstad, en ook vandaag is het nog een van de belangrijkste handelscentra van Europa. De vele koopmanshuizen getuigen daar nog steeds van. Singles in Antwerpen kunnen hiervan in de binnenstad genieten.

Singles in Antwerpen hebben genoeg te doen: een pintje of wijntje drinken op de Groenplaats of op de Grote Markt met het beeld van Brabo op de achtergrond. In de zomer is het 'Eilandje' de place-to-be, met de velel leuke terrasjes. En vergeet ook de troeven van het Park spoor Noord niet. Waar naast lekker lui genieten in het gras, ook lekkere gerechtjes uit het vuistje ter verkrijgen zijn. Vergeet ook niet het geweldige uitzicht over ’t Stad vanaf het MAS, om vervolgens met je date een slotje op te hangen tussen de andere lovelocks.
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)