> Dating in uw regio > Dating in Brugge

foto: Julia Kuznetsova
Dating in Brugge

Lees hier over singles in Brugge

Wat te doen in Brugge als je single bent? Wat zijn de highlights en waar kun je met je date een kop koffie drinken? Lees hier onze tips voor dating in Brugge! 

Singles in Brugge

De stad Brugge, die een kleine 120.000 inwoners heeft, is de provinciehoofdstad van West-Vlaanderen en weet met zijn middeleeuwse charme veel singles te betoveren. Gelegen in het noordoosten van België beschikt deze voormalige handelsstad over een directe verbinding met de Noordzee. Dit zorgde eeuwenlang voor economische voorspoed.

Brugge heeft voor singles en alle andere bezoekers een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden te bieden, onder andere de prachtige middeleeuwse stadskern, die zo goed bewaard is gebleven dat hij tot UNESCO-wereldcultuurerfgoed is verklaard. Ook in de omliggende stadswijken is veel geschiedenis te zien. Singles in Brugge zullen niet alleen onder de indruk zijn van de vele historische koopmanshuizen, maar ook van de vele grachten en bruggen die voor een romantische sfeer zorgen. Brugge wordt daarom ook wel het Venetië van het noorden genoemd. Maar Brugge heeft singles ook tal van culturele schatten te bieden, bijvoorbeeld de Onze-Lieve-Vrouwe-Kerk, waar de wereldberoemde Madonna van Michelangelo te zien is. Andere publiekstrekkers zijn de wachttoren en het stadhuis van Brugge.

Singles zullen het veelzijdige culturele aanbod weten te waarderen. Musea, theaters, tal van concerten, het aanbod van Brugge is vrijwel eindeloos. Een gemeenschappelijke bezichtiging van de stad kan dus prima worden afgerond met één van de vele uitgaansmogelijkheden. Singles in Brugge hebben daarom grote kans om de partner voor het leven te vinden.
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)