> Dating in uw regio > Dating in Brussel

foto: skyfish
Dating in Brussel

Waar gaan singles in Brussel naartoe?

Wat zijn de leukste plaatsen om je date mee naartoe te nemen. Singles in Brussel hoeven zich geen moment te vervelen. Een pintje of kop koffie? Café of restaurant? Lees deze tips voor dating in Brussel 

Singles in Brussel

De Belgische hoofdstad Brussel is voor singles een must. Met ca. 150.000 inwoners is Brussel tegelijkertijd de provinciehoofdstad, residentiestad van de Belgische koninklijke familie en de zetel van het Europees Parlement en de Europese Commissie. Als historisch centrum van de Belgische onafhankelijkheidsstrijd heeft Brussel daarnaast een grote historische betekenis.

Brussel heeft meer bezienswaardigheden dan iedere andere Belgische stad. Of u nu een korte wandeling of een uitgebreide rondgang door de stad maakt, als single zult u zich geen moment vervelen, de fraaie coulisse is ideaal om elkaar beter te leren kennen. Het historische beursgebouw en het koninklijk paleis zijn twee hoogtepunten, evenals het Jubelpark met de triomfboog en de Grote Markt, de plek waar 's avonds het nachtleven in volle gang is. Na een bezoek aan een van de vele discotheken en kroegen kunnen verliefde singles in Brussel vanaf de Kunstberg genieten van een romantisch uitzicht over de stad.

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest omvat ruim 1.000.000 inwoners in meer dan 20 gemeenten. Wie de drukte van de stad even wil ontvluchten kan ontspannen in het recreatiegebied Zonenwald en gebruik maken van de vele vrijetijdsbestedingen ter plaatse. Ook de gemeente Anderlecht is een bezoek waard, net als de Koekelberg met de Nationale Basiliek van het Heilig Hart, een van de grootste kerken ter wereld. Singles zullen in Brussel een geweldige tijd beleven.
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)