> Dating in uw regio > Dating in Gent

Daten in Gent

foto: Madrugada Verde
Dating in Gent

Waar gaan singles in Gentnaartoe?

Gent kent een hoop singles. Waar gaan zij een biertje drinken op hun eerste date? Lees hier waar singles in Gent heen moeten op afspraak. 

Singles in Gent

Wie in België op vakantie is, moet zeker ook een uitstapje maken naar de culturele hoofdstad Gent. Singles zullen zich in deze 235.000 inwoners tellende provinciehoofdstad van Oost-Vlaanderen prima vermaken. Naast de vele musea, architectonische schatten en culturele evenementen heeft deze stad ook op andere terreinen veel te bieden. Gent ligt in het noordoosten van Belgie, daar waar de Schelde en Leie samenkomen.

Singles in Gent, dat na Parijs een tijdlang de tweede Europese stad van de Middeleeuwen was, zullen vooral gecharmeerd zijn van de historische stadskern met de verdedigingstoren, de kathedralen, kerken en middeleeuwse gildenhuizen. In het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst is het werk van een groot aantal gerenommeerde kunstenaars te bewonderen. Romantiek en cultuur komen hier op een unieke manier samen, en dat maakt Gent voor singles extra interessant.

In de omgeving is o.a. de historische burcht Gravensteen van de vroegere graven van Vlaanderen een bezoek waard. Ook in de wijdere omgeving van Gent kan prima worden gerecreëerd. Het plaatsje Oostakker herbergt een beroemde schrijn die sinds jaar en dag druk wordt bezocht door pelgrims. Mariakerke is een indrukwekkend stadje met veel kastelen, dat beschikt over een uitgebreid stelsel van wandelwegen, waardoor de omgeving goed te voet te verkennen is. Al met al is er voor singles in Gent veel te beleven, een bezoek zult u dan ook niet snel vergeten.
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)