> Dating in uw regio > Dating in Gent

Daten in Gent

foto: Madrugada Verde
Dating in Gent

Waar gaan singles in Gent naartoe?

Gent kent heel wat singles. Waar spreken ze af op hun eerste date? Lees hier leuke input voor een (eerste) date. 

Singles in Gent

Wie in België op vakantie is, moet zeker ook een uitstapje maken naar de culturele hoofdstad Gent. Singles zullen zich in deze 235.000 inwoners tellende provinciehoofdstad van Oost-Vlaanderen prima vermaken. Gent is meer dan de welbekende Gentse Feesten. Naast de vele musea, architectonische schatten en culturele evenementen heeft deze stad ook op andere terreinen veel te bieden. Gent ligt in het noordoosten van Belgie, daar waar de Schelde en Leie samenkomen.

Singles in Gent, dat na Parijs een tijdlang de tweede Europese stad van de Middeleeuwen was, zullen vooral gecharmeerd zijn van de historische stadskern met de verdedigingstoren, de kathedralen, kerken en middeleeuwse gildenhuizen. In het  SMAK is het werk van een groot aantal gerenommeerde kunstenaars te bewonderen. Wie het beroemde 'Lam Gods' van  de gebroeders Van Eyck nu eindelijk eens in het echt wil zien, zal ook genieten. Als dat nog eens met een leuke date is, des te meer. Of gewoon kuieren door het mooie Gent, je ogen de kost geven op de Grasbrug, de historische gevels van de Graslei bewonderen.

In de omgeving is o.a. de historische burcht Gravensteen van de vroegere graven van Vlaanderen een bezoek waard.  Wie echt voor romantiek kiest, gaat in Gent te water. Niks leuker dan het mooie Gent te ontdekken vanop het water. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele leuke restaurantjes waar een gezellige dag kan afgesloten worden met een lekker etentje. De Graslei en Korenlei staan bekend om hun sfeervolle brasseries, maar ook op andere plaatsen is er wel wat te ontdekken op culinair vlak.
Romantiek en cultuur komen hier op een unieke manier samen, en dat maakt Gent voor singles extra interessant. Ook de omgeving van Gent is leuk om te bezoeken. Het schilderachtige kunstenaarsdorp Sint-Martens-Latem is zeker ook een omweg waard.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)