> Succesverhalen > Pim en Wilma

Alle succesverhalen

Pim en Wilma

In een ingezonden verhaal vertellen Pim en Wilma over hun Parship-ervaring: "We lachen vaak tijdens de reclame van Parship op tv , de liefde van je leven , ohja!"

De liefde van je leven

Het verhaal van Pim viel mij op op Parship . Gewoon een eerlijke omschrijving van zijn motivatie om dit te doen via internet dating en zijn levens verhaal . Wilma viel mij op door haar spontaniteit en de vakkundig gemaakte foto's (in tegenstelling tot de mijne). Haar passie voor schoonheid, reizen, en gezond leven kwamen duidelijk naar voren in haar profiel en in onze communicatie.

(Wilma) Ik vond dat hij er telkens heel anders uitzag op de 3 foto's die hij had, en ik was niet meteen verkocht maar toch besloot ik om op date te gaan .
We hebben precies half afgesproken op een salsa evenement daar het bleek dat Pim een cursus salsa volgde en het is ook mijn passie dus ik vond het een super troef . Met toch wat stress was ik die namiddag onderweg naar Benenwerk in Brugge, ik had slechts een aantal salsa sessies achter de rug en die namiddag had ik dus een date met iemand die er niet alleen knap uitzag op foto's maar daarenboven wel veel meer ervaring had met dansen.
Ik zat in het Astrid park rond te kijken naar mijn date en zag de man van op de foto's precies niet .Stress ! Ik overwoog al om weg te gaan en toen zag ik hem dansend !!!!! Een super knappe verschijning met een grote smile :).

( Pim) Ik zag Wilma verlegen wuiven terwijl ik wat passen deed in de tent. Met een trillende stem sprak ik haar aan... in het Engels..hoe was dat nu mogelijk na al de mailcommunicatie in het Nederlands...ik was duidelijk serieus mijn kluts kwijt :). Die namiddag en avond hebben we veel gebabbeld en eigenlijk niet gedanst :) ...dat zou later wel komen.
THE rest is history . (Wilma) We hebben uren gekletst , de dag nadien is Pim naar Oostende gefietst voor een koffie en een paar dagen later langs mijn werk gekomen etc . . Een week later was er een afspraak in Brugge met op het einde een kus in een parkeerplaats, niet de meest romantische plaats maar op dat moment was het zeer leuk ;). Telkens als we die plaats nu passeren moeten we nog steeds lachen.

Sedert toen zijn wij zeer happy samen met veel humor en samenspraak in ons dagelijks leven en maken plannen voor onze toekomst .
We lachen vaak tijdens de reclame van Parship op tv , de liefde van je leven , ohja !:)


 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)