Sven & Cathy

Als je vraagt aan anderen waar heb je je lief gevonden en spontaan volgt het antwoord op het internet. Denk je bij jezelf ‘bwa, waarom niet’. Lees hier hoe Sven en Cathy elkaar leerden kennen.

Info

De succesverhalen komen van voormalige Parship leden die elkaar hebben ontmoet in het kader van een Premium-lidmaatschap. De echtheid is gecontroleerd door onze klantenservice. In bepaalde gevallen konden leden na het indienen van een succesverhaal hun lidmaatschap voortijdig beëindigen. De selectie van de gepubliceerde succesverhalen is gemaakt door de redactie van Parship. Helaas worden er momenteel geen nieuwe succesverhalen meer in ontvangst genomen.

liefde

 

Wij hebben ons ingeschreven op Parship omdat we op zoek waren naar een vaste stabiele relatie. Na lang zoeken in het face-to-face leven naar een potentieel goede partner, werd het tijd om het eens op een andere manier te proberen. Als je vraagt aan anderen waar heb je je lief gevonden en spontaan volgt het antwoord online of op het internet dan denk je bij jezelf ‘bwa, waarom niet’. Via getuigenissen van een kennis en reclame kwam ik op Parship terecht. Na wat zoeken op de website en leuke chats vond ik toch niet meteen wat ik zocht. Na een paar weken op Parship stuurde Cathy een welbefaamde ijsbreker naar mij. Echt lachen. We vonden het beiden zo grappig dat we compleet anders hadden geantwoord en zo begonnen we met elkaar te praten. Na een paar avonden en nachten ellelange chats vonden we het tijd om eens op date te gaan. Toen merkte we op dat we helemaal niet zo ver van elkaar woonden. Na een gezellige avond met kaarslicht en een film sloten we de avonden af met een intieme kus. En ja hoor, het was raak! Het klikte.
Een tweede date volgde snel. We waren beide zo zenuwachtig omdat we beide hoopte dat het zou klikken maar we nog geen idee hadden van wat de andere ervan zou vinden. We gingen samen uiteten in een leuke en gezellige brasserie in de buurt. We konden wel uren met elkaar praten, en de wijn ontbrak er niet aan. Na iets teveel wijn, bleef ik mijn eerste nacht bij Cathy slapen. De volgende ochtend, wist ik veel waar ik moest zoeken, maar ik heb de dichtsbijzijnde bakkerij toch gevonden, zorgde ik voor een lekker ontbijt op bed, met , jawel, Rosé champagne om ons geluk te bezegelen. Hierbij maakten we een aantal leuke foto’s ter herinnering.
Na enkele weken gedate te hebben sliepen we bijna elke dag samen en besloten we het officeel te maken en met ons verhaal naar buiten te komen. Dit was rond de Kerstperiode. We hebben samen onze eerste Kerstboom versierd, samen onze eerste kerstmarkt bezocht en samen Glühwein gedronken.
Kerstmis is voor ons beide een gezellige familiebijeenkomst, met pakjes onder de kerstboom en een lekkere maaltijd. De ideale manier om je schoonfamilie te leren kennen. Toch een beetje spannend, wetende dat je als nieuweling aan een vragenvuur onderworpen wordt. Als je dan als eerste een kerstcadeautje onder je neus geschoven krijgt, komt er een heel warm gevoel van verwelkoming over je heen en voel je dat het goed zit.
Al snel besloten we ons liefde te testen met eerste reisje te boeken naar de zon.
Een moeilijke keuze. Wanneer zouden we gaan? Wat is onze ultieme bestemming?… Maar vooral wat wil mijn partner? Zoveel ‘stress voor niets. We zetten ons samen aan de computer en hup… onze keuze was al beklonken.
In April trokken we naar een voor ons totaal nieuwe bestemming. Een weekje weg van alle drukte. Het heeft ons goed gedaan. We zijn nog dichter naar elkaar toegegroeit en kunnen elkaar nu nog verliefder in de ogen kijken. Soms weet je dat het ‘Meant to be’ is.