Erik en Liesbeth

In een ingezonden verhaal vertellen Erik en Liesbeth over hun Parship-ervaring: “We lachen vaak tijdens de reclame van Parship op tv , de liefde van je leven , ohja!”i

De liefde van je leven

Het verhaal van Erik viel mij op op Parship . Gewoon een eerlijke omschrijving van zijn motivatie om dit te doen via internet dating en zijn levensverhaal . Liesbeth viel mij op door haar spontaniteit en de vakkundig gemaakte foto’s (in tegenstelling tot de mijne). Haar passie voor schoonheid, reizen, en gezond leven kwamen duidelijk naar voren in haar profiel en in onze communicatie.

(Liesbeth) Ik vond dat hij er telkens heel anders uitzag op de 3 foto’s die hij had, en ik was niet meteen verkocht maar toch besloot ik om op date te gaan .
En dan die eerste date. De eerste afspraak. We hadden afgesproken op een salsa evenement. Daar bleek dat Erik een cursus salsa volgde en het omdat dit ook mijn passie is, vond ik dat het een super troef . Met toch wat stress was ik die namiddag onderweg naar Benenwerk in Brugge. Ik had slechts een aantal salsa sessies achter de rug en die namiddag had ik dus een date met iemand die er niet alleen knap uitzag op foto’s maar daarenboven wel veel meer ervaring had met dansen.
Ik zat in het Astridpark, waar het evenement plaats vond, rond te kijken naar mijn date en zag de man van op de foto’s precies niet. Stress ! Ik overwoog al om weg te gaan en toen zag ik hem…. dansend !!!!! Een super knappe verschijning met een grote smile :).

( Erik) Ik zag Liesbeth verlegen wuiven terwijl ik wat passen deed in de tent. Met een trillende stem sprak ik haar aan… in het Engels..hoe was dat nu mogelijk na al de mailcommunicatie in het Nederlands…ik was duidelijk serieus mijn kluts kwijt :). Die namiddag en avond hebben we veel gebabbeld en eigenlijk niet gedanst 🙂 …dat zou later wel komen.
THE rest is history . (Liesbeth) We hebben uren gebabbeld, de dag nadien is Erik naar Oostende gefietst voor een koffie. En een paar dagen later is hij langs mijn werk gekomen etc . . Een week later was er een afspraak in Brugge met op het einde een kus in een parkeerplaats, niet de meest romantische plaats maar op dat moment was het zeer leuk ;). Telkens als we die plaats nu passeren moeten we nog steeds lachen.

Sedert toen zijn wij zeer happy samen met veel humor en samenspraak in ons dagelijks leven en maken plannen voor onze toekomst .
We lachen vaak tijdens de reclame van Parship op tv , de liefde van je leven , ohja !:)