Els en Dieter

Die dag kreeg ik een mailtje binnen met ‘Wij stellen graag …aan jou voor’…Zo vertelt Els over haar relatie via Parship.i

jj

3 december 2015: De start van iets super speciaals zonder dat één van ons het zelf beseften! Ikzelf, was op dit moment geen betalend lid meer op Parship, maar mijn profiel stond wel nog online. En die dag kreeg ik een mailtje binnen met ‘Wij stellen graag …aan jou voor’. Nieuwsgierig als ik ben, toch maar gaan kijken want 120 matching punten is toch vrij veel. Zijn profiel sprak me direct aan! Zalige overeenkomsten! Dus liken… en hij liked terug! Fijn, fijn! Maar ik had toen zoiets van, ok en nu afwachten of hij nog moeite doet! Wachten maar…

28 december 2015, komt het berichtje binnen met het volgende: ‘Je prins is misschien wel dichterbij dan je denkt’.

10 januari 2016, nog een berichtje

17 januari 2016, nog een berichtje met: ‘Passen we bij elkaar?’

En toen kon ik de berichten niet meer lezen omdat ik geen betalend lid meer was, maar hij stuurde er nog eentje en de nieuwsgierigheid was nog meer geprikkeld en ik was zeer onder de indruk dat hij bleef volhouden. Dus betaalde ik nog voor een jaar en wat ben ik daar achteraf blij om!!!

4 februari 2016 kon ik terug sturen en heb ik gestuurd: ‘Wanneer vertrekken we op wereldreis?’ (vervolg op zijn vragen).

23 februari 2016: We hadden contact via Skype, want hij was heel de periode aan boord van een schip in Argentinië. Fysiek afspreken zat er dus nog niet direct in.
Na die eerste skype is de vonk al over gesprongen. Zalige connectie tussen ons en dat vanaf het begin. En dat zalige gevoel is sindsdien alleen maar groter en groter geworden. We zijn echt rustig naar elkaar toe gegroeid en door de afstand tussen ons is dit mooi kunnen groeien.

19 maart 2016 ben ik hem dan gaan afhalen op Zaventem bij zijn thuiskomst, wat meteen ook de eerste keer was dat we elkaar fysiek zagen. We zijn in elkaars armen gevlogen en ons mooie leventje samen is gestart…

Ondertussen hebben wij ook al een fantastische reis samen gedaan en zijn vooral veel aan het genieten van alle dingen die we samen doen!
De toekomst ziet er super uit voor ons en we genieten van elke dag!

Bedankt Parship want dit komt mede door jullie!