Hoe kan ik met andere leden in contact komen?

Neem nu het initiatief en maak contact met andere leden. Zodra je geregistreerd bent en de Parship-test hebt ingevuld, kan je op verschillende manieren in contact komen met anderen leden (contactverzoeken, IJsbrekers, glimlachen en reacties) – ongeacht of jij je hebt aangemeld voor het Premium-lidmaatschap. Jij kunt ook jouw foto‘s aan andere leden vrijgeven.

• Contactverzoeken: schrijf een persoonlijk bericht en toon jouw interesse in het andere lid.

• IJsbreker: een grappige manier om iemand te laten weten dat je belangstelling hebt. Je stuurt een kort vragenlijstje naar het andere lid, die dat op zijn of haar beurt ook invult. De mate waarin jullie het (in de antwoorden op het vragenlijstje) al dan niet met elkaar eenszijn, kan in een volgende fase een onderwerp van gesprek zijn.

• Glimlach: een glimlach is een klein compliment – een mooiere en vanzelfsprekendere manier is er bijna niet om met elkaar in contact te komen. Vanaf nu gaat het bij Parship bijna als in het echte leven. Klik in het profiel van de ander op de button ‘glimlach’.

• Reactie: je hebt vast wel eens willen reageren op wat iemand anders schrijft over wat hem of haar op dat moment bezighoudt. Goed nieuws, want vanaf nu kun je hier een reactie op plaatsen. Kom zo eenvoudig in gesprek!

Om contactverzoeken te kunnen lezen en beantwoorden dien je Premium-lid te worden. Op die manier zorgen we ervoor dat alleen leden die daadwerkelijk een partner zoeken jouw foto’s en persoonlijke berichten kunnen lezen.