Service & Coaching: We zijn er als je ons nodig hebt

Liefde is geweldig – het maakt ons leven beter en vrolijker. Daarom willen we jou ook helpen liefde te vinden. Het maakt niet uit of dit je eerste keer is of dat je al een tijdje op zoek bent – we zijn er voor je.

dating succes

Parship ondersteunt jou in je datingavontuur met advies van onze experten.

Daten is spannend. Online Daten voegt hier nog een dimensie aan toe. Wij zorgen er bij Parship niet alleen voor dat we jou met de juiste mensen in contact brengen, Singles die echt bij jou passen. We geven je daarenboven ook tips en adviezen die ervoor zullen zorgen dat jij niet onbeslagen op het ijs komt in jouw datingavontuur. Onze experts en singlecoaches schrijven regelmatig adviesstukken die jou op weg zullen helpen, of die een antwoord zullen bieden op de prangende datingvragen.

Leer jouw partnerpersoonlijkheid kennen

Wat maakt van een relatie een goede relatie? Een waanzinnig aantal dingen! Elkaar goed begrijpen, maar ook samen kunnen zwijgen. Nabijheid, maar ook afstand. Om overeenkomsten te delen, maar ook om verschillen te hebben. Twee persoonlijkheden die elkaar perfect aanvullen. Het is ons werk en onze passie om deze persoon voor jou te vinden. De persoon die goed voor je is en je gelukkig maakt.

Jouw partnerpersoonlijkheid vertelt jou wie dat voor jou kan zijn. Met wie je een geweldig team vormt. Een korte versie van jouw partnerpersoonlijkheid vind je in jouw profiel. Als Premium lid leer je wat meer en ontvang je een gedetailleerde PDF-analyse. Details vind je hier.

Alle 11 Minuten wordt er een single verliefd via Parship

Extrapolatie van ledenonderzoek in 2016

Altijd met een glimlach en een oplossing

We helpen je graag. Voor, tijdens en na je lidmaatschap. In het gedeelte Help & Contact hebben we antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld. En als je niet kunt vinden wat je zoekt, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.