Functie

Basis

Premium

Verstuur onbeperkt berichten

Premium leden kunnen zonder limiet andere singles leren kennen: verstuur, ontvang en beantwoord persoonlijke berichten. Als Basis lid kun je 1 keer een persoonlijk bericht van een Premium lid beantwoorden.

Bekijk foto’s

Bij een Premium lidmaatschap zie je meer: bijv de profielfoto’s en overige foto’s van jouw matches. 

Gebruik de interesse-filter

Zie jij een relatie met een fanatieke sporter zitten? Of iemand die net als jij gek is op dance? Dankzij de interesse-filter zie je direct wie dezelfde hobbies heeft als jij. 

Wij geven jou contactgarantie

Wij geloven oprecht dat we jou helpen verliefd te worden. Daarom garanderen wij jou een minimum aantal contacten bij een Premium lidmaatschap. Als je dit aantal niet haalt, verlengen wij jouw Premium abonnement gratis.

Ontmoet singles bij jou in de buurt

Je kunt zoeken in jouw omgeving, hierdoor kun je veel gerichter zoeken naar jouw liefde. 

Bekijk wie jouw profiel heeft bezocht

Als Premium lid informeren we jou wie je profiel heeft bezocht. En dus duidelijk in jou geinteresseerd is. 

Continu nieuwe singles leren kennen

Elke week registreren zich duizenden nieuwe leden die op zoek zijn naar hetzelfde als jij: een serieuze relatie. We stellen daarom regelmatig nieuwe single profielen aan je voor.

Uitvoerig persoonlijkheidsrapport

Wat is het Parship-persoonlijkheidsrapport? Het Parship-persoonlijkheidsrapport is een persoonlijke evaluatie van ongeveer 80 pagina’s van de vragen die jij bij jouw registratie beantwoord hebt. Jouw persoonlijkheid en de manier waarop jij communiceert zijn daarin in detail beschreven. Een extra bonus: individuele tips en hulp op het gebied van het zoeken naar een partner en een relatie.