Jij en Parship

Ben je er klaar voor om liefde te vinden? Dit is de plek voor singles die hetzelfde zoeken als jij: een gelukkige relatie!

Waarom Parship?

Je ontmoet hier niet zomaar iemand – je ontmoet de persoon die jou in vuur en vlam zet. Wij matchen namelijk al jarenlang volgens onze eigen unieke methode. De methode bestaat uit twee stappen:

1. Na registratie voltooi je de vragenlijst en je verneemt direct wat jou gelukkig maakt in een relatie.

2. Vervolgens matchen wij jou met geschikte singles die volgens onze methode perfect bij jou passen. Wij gebruiken hiervoor zogenaamde ‘matching punten’. Je ziet direct wie er bij jou past en wie minder.

Hoe meer punten, hoe beter!

Welke lidmaatschappen bieden wij aan?

Er zijn twee soorten: het gratis Basis lidmaatschap waarmee je zonder verplichtingen een kijkje kunt nemen en het betaalde Premium lidmaatschap waarmee je gebruik kunt maken van alle features die wij bieden om de liefde te vinden.

Als een Basis lid kun je jouw profiel aanmaken, je matches bekijken en je eerste berichtjes ontvangen, maar je kunt niet alles beantwoorden. Als je onze volledige service wilt gebruiken, kies dan voor het Premium lidmaatschap.

Na de gratis registratie, vind je meer informatie over de lidmaatschappen, betaalmethodes en prijzen. Of bekijk deze pagina nu.

Wist je dat 38% van de singles iemand vindt via Parship?

gebasseerd op de survey die wij houden als mensen hun lidmaatschap opzeggen.

Voordelen van een Premium lidmaatschap:

Ongelimiteerde contactmogelijkheden

Als Premium lid kun je een ongelimiteerd aantal berichten lezen en versturen.

Bekijk foto’s

Als Premium lid kun je direct foto’s van jouw matches bekijken. 

Zoek naar singles in jouw directe omgeving

Gebruik onze regionale zoekinstelling om singles bij jou uit de buurt te vinden..

Zoek naar specifieke interesses

Vind jij gedeelde interesses belangrijk? Bekijk matches met dezelfde hobbies of interesses.

Partnerschap persoonlijkheid

Als Premium lid krijg je een gedetailleerde en uitvoerige analyse van jouw relatietype

Volledige bezoekerslijst

We laten jou zien wie jouw profiel heeft bekeken en jou interessant vindt. 

Parship overal

Of het nu app, web of mobiel is, bij ons vind je jouw liefde op elk device.

Wat is de leeftijd van de Parship leden?

Op liefde staat geen leeftijd.


Liefde is tijdloos én op liefde staat geen leeftijd – je kunt tenslotte niet alleen verliefd worden als tiener, maar ook vlinders in je buik hebben als je ouder bent dan 70 of 80 jaar. Hetzelfde geldt voor Parship. We richten ons op singles van alle leeftijden vanaf 18 jaar. Bij ons telt maar één ding: dat je op zoek bent naar échte liefde, dat je een relatie wilt, dat je iets serieus wil opbouwen. Om de kansen zo hoog mogelijk te houden, vind je een evenwichtige man-vrouwverhouding met 51 procent vrouwen en 49 procent mannen. Onze kerndoelgroep is tussen de 25 en 59 jaar oud, maar de leeftijdsopbouw van Parship is over het algemeen zeer evenwichtig. Bij ons zoeken zowel jongeren als ouderen hun liefde. Hier zie je een overzicht van hoe onze leeftijdsgroepen momenteel zijn verdeeld:

18-29 jaar: 16%

30-39 jaar: 29%

40-49 jaar: 26%

50-59 jaar: 21%

60+ jaar: 8%

Wij willen dat jij verliefd wordt!

We garanderen je een minimum aantal contacten, afhankelijk van de duur van je Premium lidmaatschap. Als je dit nummer aan het einde van je Premium lidmaatschap niet hebt bereikt, verlengen we het kosteloos. Meer informatie over de contactgarantie vind je hier.

Heb je tijdens de eerste 14 dagen gemerkt dat Parship niet de juiste plek is voor jou om een partner te vinden? Dan kun je jouw contract opzeggen. 

Hier vind je meer informatie over herroepen.

Extra diensten voor Basis leden

Het Premium lidmaatschap omvat onder meer een gedetailleerde pdf met de analyse van de partnerpersoonlijkheid 

Ben je Basis lid en wil je ook van deze diensten gebruik maken? Graag! De analyse van de partnerschapspersoonlijkheid kost 149 euro voor basisleden en kan hier besteld worden.