Jouw veiligheid staat voorop

Wij zorgen 24 uur per dag voor een betrouwbaar en veilig platform, zodat jij jezelf kunt ontspannen en concentreren op de liefde.

Wat wij jou beloven

We controleren automatisch alle profielen en bieden je een geavanceerd berichtensysteem zodat je veilig kunt chatten met andere leden. Ons platform is ook gecertificeerd door TUV, 128bit-versleuteld met SSL en voldoet natuurlijk aan de wetgeving inzake gegevensprivacy.
Meer informatie over onze gegevensverwerking vind je in ons privacybeleid.

Een ding is zeker: er gebeurt hier niets, behalve de liefde.

Naleving van data privacy

De veiligheid van jouw gegevens is onze topprioriteit. Wij gebruiken de nieuwste technologie om jouw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang voor zover dat wettelijk mogelijk is. Je hebt altijd de mogelijkheid om de gegevens die Parship over jou opslaat op te vragen en desgewenst te laten wissen. Meer informatie hierover vind je hier.

Maximale IT veiligheid

We zorgen ervoor dat onze klantgegevens veilig zijn door het gebruik van meerdere firewalls, een duidelijke rechtenstructuur en encryptie met behulp van de internationaal erkende beveiligingsstandaard SSL. Onze website wordt ook regelmatig gecontroleerd op kwetsbaarheden door externe beveiligingsexperts.

Misbruik voorkomen

Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke methodes fraudeurs gebruiken en doen we er alles aan om ze altijd een stap voor te zijn en ze weg te houden van ons platform. We voeren gedetailleerde veiligheidscontroles uit bij de registratie en bekijken voortdurend verdachte profielen om een ​​einde te maken aan deze wanpraktijken.

Bescherming tegen fraude

Blijf a.u.b. voorzichtig, ook bij een veelbelovend contact. Mocht er iets vreemds zijn, als er plotseling geld wordt gevraagd of iets anders je achterdochtig maakt, luister dan naar dit gevoel en neem direct contact met ons op. Andere belangrijke kenmerken van oplichters vind je hier.

Versleutelde communicatie

De communicatie tussen onze leden is uiteraard versleuteld op ons platform. Mailcontact met onze Klantenservice is ook transportversleuteld, op voorwaarde dat jouw e-mailprovider Transport Layer Security Encryption (TLS) ondersteunt.

Trust and Safety Team

Reageer alstublieft onmiddellijk op de aanbevelingen of verzoeken van ons team van experts. Dit is belangrijk om jouw eigen veiligheid en die van al onze leden te beschermen. Neem direct contact met ons op als je belangrijke informatie voor ons hebt of als je iets raars ziet. Dit helpt ons om het Parship-platform veilig te houden.

Echte Mensen, echte gevoelens.

Parship is een plek voor echte mensen met echte gevoelens. We doen er alles aan om nepprofielen weg te houden van ons platform. In tegenstelling tot dubieuze datingsites zijn we een serieuze aanbieder en hebben we nooit derden betaald om berichten met leden uit te wisselen, waardoor we valse hoop geven. Wij hebben dit nog nooit gedaan en zullen dit in de toekomst ook nooit doen.

Als je iets raars ziet in een profiel, kun je contact met ons opnemen of het profiel melden bij ons.

Wil jij Parship gratis en vrijbijvend uitproberen? Graag!

Maak dan een profiel aan en ga aan de slag.