Ontdek je relatiepersoonlijkheid

Leer jouw relatiepersoonlijkheid kennen

Met ons Parship-principe matchen we niet zomaar singles. We willen dat je die persoon leert kennen die écht bij je past. Jou aanvult in een relatie. Waarmee de vooruitzichten op een harmonieuze relatie optimaal zijn, en de kans dat je samen gelukkig wordt en blijft groot is. We vertellen je hier welke persoonlijkheidskenmerken jouw relatietype vormen – en hoe jouw ideale match eruitziet.

Wie ben jij werkelijk?

We hebben dagelijks contact met mensen: op het werk, met vrienden en kennissen, in het gezin of als we uitgaan. Wanneer we nieuwe mensen ontmoeten, komt vaak een interessant fenomeen om de hoek kijken: “sociale wenselijkheid”. Je hebt het waarschijnlijk al bij jezelf gezien: je wilt een goede indruk maken, bijzonder grappig of heel charmant zijn. Dus je doet alsof je anderen een plezier doet. Niet helemaal natuurlijk, maar wel een beetje. Dit is precies hoe jouw tegenpartij zich gedraagt. En zo kan het gebeuren dat na een aanvankelijk enthousiasme voor iemand, op een gegeven moment desillusie volgt. Namelijk wanneer je je realiseert dat de ander niet is zoals je hem of haar hebt leren kennen.

In een goede relatie moet je echter niet doen alsof – je moet zijn wie je werkelijk bent. En: Je moet weten wat je nodig hebt om gelukkig te zijn.

Onze zeer eenvoudige basisregel is daarom: :

Ik moet eerst goed weten van mezelf wie ik ben, pas dan kan ik iemand zoeken die écht bij mij past.

Een objectieve spiegel van jezelf

Bij aanvang van het lidmaatschap vult elk lid de Parship-vragenlijst in. De vragen worden indirect en deels projectief gesteld, zodat effecten van sociale wenselijkheid worden ondermijnd. Daarnaast resulteert een combinatie van meerdere antwoorden altijd in een kenmerk.

De evaluatie van al jouw antwoorden resulteert in een veelzijdige analyse van jouw partnerschapsgerelateerde kenmerken, wensen, gedrag, interesses en gewoontes, met veel uitleg en concrete suggesties. Misschien ontdek je een kant van jezelf die tot nu toe voor je verborgen is gebleven of waar je tot nu toe weinig aandacht aan hebt besteed. Het is mogelijk dat juist deze kant de sleutel is tot het geluk van jouw relatie.

Wij zeggen jou heel objectief wie of hoe jij bent

Met onze vragenlijst en de evaluatie ondersteunen we je bij het doorbreken van oude patronen en het vinden van je liefde.

Als Premium-lid ontvangt jij  jouw uitgebreide analyse als PDF per e-mail, deze service maakt deel uit van jouw lidmaatschap. Als Basis lid kan je  de evaluatie als pdf voor 149 euro bestellen bij onze klantenservice of gewoon Premium lid worden – omdat het Premium- lidmaatschap de analyse bevat.