Hoe kan ik mijn kansen verhogen om met andere leden in contact te komen?

– Zorg voor een compleet profiel met foto’s en een gepersonaliseerde tekst. Met deze opties geef je jouw profiel een persoonlijk tintje.

– Log regelmatig in bij Parship. De datum van jouw meest recente bezoek is voor andere leden zichtbaar. Veel activiteit is een pluspunt.

– Vul het onderdeel ‘Wat mij op dit moment bezighoudt’ altijd in en wijzig deze tekst van tijd tot tijd. Hiermee trek je de aandacht en nodig je leden uit om jouw profiel eens goed te bekijken.

– Actualiseer jouw Parship-profiel. Zo kun je jouw hobby’s vermelden bij ‘Mijn Parship-profiel’ onder ‘Overig’. Als je bijvoorbeeld een aantal professionele activiteiten uitoefent, noem deze dan ook. En zorg voor een profiel dat up-to-date is.

– Bezoek de profielen van een groot aantal andere leden – en activeer de functie ‘Bezoekerslijst’. Je zult zien dat daarop in veel gevallen een contactverzoek volgt van één van de leden van wie jij het profiel hebt bezocht.

– Aan te bevelen is het instellen van wat ruimere zoekcriteria; met name als het om regio, lengte of om leeftijd gaat. Zo zijn de leeftijdsgrenzen van jouw voorkeur, niet alleen van toepassing op de geschikte partners die jij ontvangt, ze gelden ook voor de leden aan wie jij wordt voorgesteld.

– Neem zelf het initiatief en wacht niet tot jij door andere leden wordt aangesproken.

Onze tips voor het behandelen contactverzoeken

– Voeg altijd een persoonlijke noot aan contactverzoeken toe, om op die manier jouw belangstelling voor de persoon in kwestie te laten blijken. Stuur geen onpersoonlijke e-mails, want deze leiden vaak tot niets!

– Denk goed na over het uitwisselen van foto’s.

– Om contactverzoeken te kunnen sturen, dien jij jouw profiel volledig in te vullen of Premium-lid te worden.