Hoe komen de Parship partnervoorstellen tot stand?

Op basis van jouw persoonlijkheidsprofiel stelt Parship jou alleen voor aan partners met wie jij bent verbonden door een uitgewogen mix van overeenkomsten en tegenstellingen. Je kunt zelf beslissen wie je wilt benaderen.

Graag helpen wij jou bij het selecteren van de meest geschikte kandidaten. Het aantal ‘Matching-punten’ laat zien hoe goed jij matcht met het lid in kwestie op basis van het Parship-principe. Bijzonder gunstig voor een succesvolle relatie zijn scores van 65 punten en hoger. Jouw geschikte partners worden getoond in een bepaalde volgorde (de hoogste score staat bovenaan). Deze lijst wordt steeds geactualiseerd.

Worden alle leden aan me voorgesteld?

Alle Parship-leden die aan jouw zoekinstellingen voldoen worden aan jou voorgesteld. De enige uitzondering zijn leden die jou hebben uitgesloten op basis van hun eigen zoekcriteria: het land waar je verblijft, of jouw leeftijd.

Bijvoorbeeld: Je bent 35 jaar oud en zoekt een partner tussen de 35 en de 40 jaar die in België woont. In dat geval zal je alleen voorgesteld worden aan partners die tussen de 35 en de 40 jaar oud zijn en in België wonen; voor zover jij uiteraard zelf voldoet aan hun eigen zoekinstellingen met betrekking tot land en leeftijd. Iemand die 35 jaar oud is en een partner tussen de 25 en de 29 jaar zoekt zal niet aan jou worden voorgesteld, omdat jij niet voldoet aan haar of zijn leeftijdsinstellingen.