Wat doet Parship om haar leden te beschermen tegen niet serieuze contacten?

Openheid tegenover nieuwe mensen hoort vanzelfsprekend bij het online zoeken naar een partner. Parship doet er alles aan om jouw plezier daarbij niet te laten vergallen:

– Parship kan alleen door geregistreerde leden gebruikt worden. Bij het registreren bevestigen de leden dat ze, in overeenstemming met de algemene voorwaarden, de service niet zullen misbruiken.

– Parship behandelt al jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Andere leden worden aan jou voorgesteld met hun voornaam en beroep. Jij beslist zelf aan wie en wanneer jij jouw persoonlijke gegevens (zoals bijvoorbeeld jouw e-mailadres, telefoonnummer) vrijgeeft.

– Parship controleert alle profielen op dingen die niet kloppen. De Klantenservice bekijkt iedere foto en leest elke tekst die door leden op de site gezet worden.

– Je kunt een verdacht profiel anoniem en snel melden via de knop ‘Profiel melden’.

– Wij bieden alleen veilige betaalmethodes die al het betalingsverkeer nauw controleren, zoals met een beveiligde SSL-verbinding.

– Ons doelgroepspecifieke product en het feit dat voor een lidmaatschap betaald moet worden dragen eraan bij dat er slechts zelden niet-serieuze leden worden gevonden.

– Als er problemen ontstaan bij de communicatie met andere leden, contacteer dan onze Klantenservice via het contactformulier.

Let op: Om redenen van gegevensbescherming kan Parship de communicatie tussen haar leden niet actief bewaken. De verantwoordelijkheid voor de communicatie en voor het geven van persoonlijke gegevens ligt daarom bij ieder individu zelf.