Wat betekent de grafiek bij het Matching-resultaat?

Het Matching-resultaat toont in één oogopslag hoe goed u bij elkaar past. Het is uit 3 elementen samengesteld:

1. Matching-punten

De Matching-punten liggen tussen 60 en 140 punten. Hieraan kunt u zich oriënteren. De getallen rondom de 100 duiden op een gemiddelde score. Dit betekent dat u goed bij elkaar past. Zodra de partnervoorstellen meer dan 110 punten hebben, past u heel erg goed bij elkaar.

2. Het diagram met de kolommen

De drie kolommen omvatten de onderdelen persoonlijkheid (P), voorkeuren ofwel gewoontes (G) en hobby’s ofwel interesses (I). Deze drie elementen spelen een belangrijke rol in een relatie. Het belangrijkste onderdeel bij onze matching zijn de persoonlijkheidskenmerken. Daarom wordt de kolom met de persoonlijkheid (P) duidelijker gepresenteerd dan de andere. De hoogte van de kolom geeft aan, hoe goed u bij elkaar past. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat u bij uw gewoontes (G) een grote kolommenwaarde heeft en daardoor heel goed samen past. Tegelijkertijd matcht u misschien niet zo goed bij elkaar op bepaalde persoonlijkheidskenmerken (P).

3. Afbeelding van het koppel

De afbeelding van het koppel pakt de belangrijkste kenmerken van de persoonlijkheden nog eens op.  Er zijn vier verschillende uitvoeringen van deze afbeelding. De afstand tussen de personen verschillen van elkaar. Hoe dichter de personen bij elkaar staan, hoe beter u als persoonlijkheid bij elkaar past.