Ontdek de Parship-App

Perfect om geen berichten meer te missen, contacten te leggen en te verdiepen: onze comfortabele app combineert een aantrekkelijk design met intuïtieve bediening. Je kunt dus gemakkelijk in contact blijven met andere Parship-leden, zelfs als je onderweg bent – nu gratis beschikbaar voor iPhone en Android-smartphones.

Dit zijn de voordelen van de Parship-App:

  • In één oogopslag: al je berichten, partnersuggesties en contacten op je smartphone
  • Mis niets: lees nieuwe berichten direct dankzij push-notificaties
  • Onderweg contacten leggen of verdiepen: nieuwe gesprekken beginnen of gesprekken voortzetten met andere Parship-leden op jouw smartphone
  • Onderhoud gemakkelijk contacten: stuur persoonlijke berichten of een digitale glimlach
  • Bekijk fotoalbums: Bekijk foto’s in de galerij
  • Ontdek partnersuggesties: ontdek wie een goede match voor jou kan zijn en bekijk de profielen van andere singles in detail
  • Personaliseer jouw zoekopdracht: verfijn of breid jouw zoekinstellingen uit

Houd er rekening mee dat sommige van deze functies alleen beschikbaar zijn met een premium lidmaatschap.

Mag optimaal gebruik van de Parship-App.

Heb je tot nu toe alleen een basislidmaatschap? Word dan nu premium lid en verzeker je van alle voordelen voor jouw succesvolle partnerzoektocht: onbeperkt lezen en schrijven, foto’s bekijken en volledig gebruikmaken van de Parship-app.

Nu gratis downloaden

De Parship-App is gratis beschikbaar voor iPhones en Android-apparaten.

Evalueer de Parship-App

Bevalt onze App jou?

Beoordeel ons dan in de App Store en beveel de Parship-app aan bij andere singles die ook op zoek zijn naar een partner. Hartelijk dank!

Heb jij nog speciefieke vragen over de Parship-App?

Als je inlogproblemen of andere problemen hebt, staan ​​we altijd voor je klaar. Neem dan contact op met onze klantenservice. Om jouw aanvraag sneller te verwerken, verzoeken wij je jouw profiel-ID, het type smartphone en jouw softwareversie te vermelden.